Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries Logo del portal

Convocatòria dels premis 2022

ConvocatòriaLa Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries de la Universitat de València convoca la quarta edició del premis de l'esmentada Càtedra al millor treball de final de grau, treball final de màster o tesi doctoral relacionats amb aspectes jurídics, fiscals o comptables de cooperatives agroalimentàries i realitzats per estudiants o graduats en universitats espanyoles en els últims tres cursos acadèmics.

Poden participar-hi les i els estudiants o graduats en universitats espanyoles que hagen realitzat i defensat el seu treball final de grau (TFG), treball final de màster (TFM) o tesi doctoral en els tres últims cursos acadèmics, durant els cursos 2019/2020, 2020/2021 i 2021/2022, sobre aspectes jurídics, fiscals i/o comptables de cooperatives agroalimentàries.

La finalitat d’aquest premi és fomentar entre l’estudiantat universitari l’estudi d’aspectes jurídics, fiscals i/o comptables aplicat al sector de les cooperatives agroalimentàries.

Les sol·licituds es poden presentar a partir de l’endemà de la publicació de l’extracte de la resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) fins al 30 de juny de 2022.

 

Resolució

Declarada deserta.