Els equips de la UV disputen les finals del Campionat Autonòmic d'Esport Universitari el 8 de març

  • Unitat Web i Màrqueting
  • Cristina Soriano Cabellos
  • 3 de març de 2023
 

La lliga del CAEU ha arribat a la seua fi i les universitats classificades jugaran els seus últims partits en la gran final que decidirà els campions autonòmics d'esports d'equip. La Universitat de València té opcions d'alçar-se amb el trofeu en handbol, bàsquet, futbol, futbol sala, pàdel, rugbi, tennis i voleibol.

Els conjunts de la UV jugaran a casa en els esports d'handbol, futbol i voleibol.

L'equip masculí d’handbol de la UV arriba amb la motivació pels núvols després d'haver guanyat tots els partits de la lliga, són els clars favorits per a fer-se amb el títol que disputaran contra la Universitat d'Alacant a les 12:00 hores, en el Pavelló Poliesportiu de la UV. Les xiques d'handbol sol han perdut un partit de la lliga, precisament el que van jugar contra l'UJI, ara es tornaran a veure les cares amb la universitat castellonenca en la final que jugaran a les 10:00 hores en el Pavelló de la UV.

L'equip de futbol femení arriba invicte a la gran final, amb una gran confiança en el seu bon joc que les ha portades a ser les grans favorites a emportar-se el títol de campiones autonòmiques. Disputaran la seua trobada contra la Universitat Catòlica de València (UCV) a les 10:00 hores, en el camp de futbol del Campus de Tarongers.

Els equips de voleibol tampoc han perdut ni un sol partit de la lliga CAEU. Ambdós arriben primers en la classificació amb clares opcions d'alçar-se amb el títol del CAEU. Les xiques s'enfrontaran a la Politècnica de València (UPV) a les 12:00 hores en l'Aulari de la UV situat en l'Avinguda Menéndez Pelayo. Els xics jugaran contra l'UJI a les 10:00 hores en la mateixa ubicació.

Els partits de bàsquet se celebraran en el Pavelló de la UPV. El quadre femení, que arriba encapçalant la lliga amb tots els partits guanyats, jugarà a les 10:00 hores contra la Universitat d'Alacant (UA). I el masculí s'enfrontarà contra la UPV a les 12:00 hores.

En futbol sala l'equip masculí jugarà contra la UPV a les 12:00 hores en el Pavelló de la Politècnica. El conjunt de la UV té l'oportunitat de redimir-se de l'últim partit de lliga, en el qual no van poder superar a la UPV, en la final tornaran a veure's les cares amb la mateixa universitat però es deixaran la pell perquè el resultat siga diferent.

En pàdel l'equip de la UV s'enfrontarà a la UA a les 10:30 hores en les pistes de pàdel de la Politècnica. Simultàniament se celebrarà la final de tennis, que enfrontarà a la UV contra la UCV, i es disputarà a les 10:30 hores en les pistes de tennis de la UPV.

Finalment, en rugbi les trobades tindran lloc en el camp Riu Túria. Cada universitat classificada jugarà dos partits. Els xics de la UV s'enfrontaran a la UPV (11:30 hores) i a la UA (12:30 hores). I les xiques jugaran contra la UA (11:00 hores) i la UPV (13:00 hores).

Sort a totes i tots!