Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

La Universitat de València, juntament amb les Universitats d’Alacant, Universitat Cardenal Herrera-CEU, Universitat "Jaume I" de Castelló, Universitat Miguel Hernández d'Elx, Universitat Politècnica de València i Universitat Catòlica Sant Vicent Màrtir, organitzen i participen, a través dels Serveis d’Esports respectius, en el Campionat Autonòmic de l’Esport Universitari de la Comunitat Valenciana.

L’objectiu d’aquest campionat no és cap altre que fomentar la pràctica esportiva entre els estudiants de les diverses universitats que formen part de la Comunitat Valenciana. Aquesta competició té un Reglament General i unes Normes de Disciplina que, juntament amb les Normes de Disciplina Esportiva dels Campionats d’Espanya Universitaris i les regles oficials de joc i els reglaments de les diverses federacions esportives espanyoles, proporcionen un marc jurídic estable per al desenvolupament de la competició.

El CAEU s’organitza tant per a esports d’equip com per a esports individuals:

  • Esports individuals: atletisme, bàdminton, camp a través, escacs, Ekiden, escalada, esgrima, esquaix, frontennis, goal ball, golf, judo, kàrate, marató, orientació, pilota valenciana, rem, taekwondo, tennis de taula, tir amb arc, trail, triatló, vela i volei platja.
  • Esports d’equip: bàsquet, handbol, futbol, futbol 7, futbol sala, pàdel, rugbi, tennis i voleibol tots en modalitats masculina i femenina.

Més informació a la web del Campionat Autonòmic d'Esport Universitari Comunitat Valenciana.