Es gradua la promoció 2021-2022 dels màsters Oficials de la Facultat d'Economia

  • Unitat Web i Màrqueting
  • Cristina Soriano Cabellos
  • 28 de juliol de 2022

L'alumnat dels 16 màsters de la Facultat d’Economia va celebrar el seu acte de graduació aquest 25 de juliol en el Teatre Olympia. Entre ells van estar els i les graduades de la promoció 2021/22 del Màster Universitari en Gestió de Negocis Internacionals (iMBA).

 

 

L'obertura de l'acte de graduació dels màsters Oficials de la Facultat d'Economia va ser a càrrec del vicerector d'Economia i Infraestructures de la Universitat de València, Justo Herrera. La taula presidencial va estar composta pel director General de l'Institut Valencià de Finances, Manuel Illueca; el degà de la Facultat d'Economia, Francesc Muñoz; la responsable de titulacions de la Facultat, Yolanda Sánchez; el director del Màster en Màrqueting i Investigació de Mercats, Antonio Carlos Cuenca; la directora del Màster en Finances Corporatives, Irene Comeig; el director del Màster en Ciències Actuarials i Financeres, Francisco Morillas; l'ex directora del Màster en Gestió de la Qualitat, María Dolores Moreno; i Carlos García, padrí de promoció i director de l'assessoria financera Deloitte.

Els vicedegans Pedro Cillero i Dolores Montagud, que presentaren la cerimònia de graduació, van donar pas al Veni Creator amb el qual va arrancar l'acte. Després de la imposició de beques i lliurament de diplomes a les graduades i graduats, l'alumne Marc Manzana va intervindre en l'acte en nom de l’estudiantat dels 16 màsters: “durant la nostra etapa en la facultat no sols hem aprés sobre l'àmbit d'especialitat del nostre màster, ja siga economia, comptabilitat, màrqueting… també hem crescut com a persones i professionals i adquirit valors de treball, esforç i companyerisme, que al cap i a la fi és el més important per al nostre futur i la nostra vida”, va destacar el graduat.

A continuació, va intervindre el padrí de promoció Carlos García, exalumne del Màster en Finances Corporatives de la UV, que actualment ocupa el càrrec de Financial Advisory Manager en Deloitte. El vicerector Justo Herrera va clausurar l'acte felicitant els graduats i graduades i amb un clar desig: “en aquests moments tan durs que estem vivint a tot el món, i especialment a Europa, confiem en l'educació per a traure'ns de la desraó de la guerra i de les crisis econòmiques, energètiques i alimentàries en les quals ens ha sumit” va concloure el vicerector d'Economia i Infraestructures. L'himne Gaudeamus lgitur va posar fi a la cerimònia de graduació.

Felicitats als estudiants del Màster Universitari en Gestió de Negocis Internacionals (iMBA) de la promoció 2021/22 que han aconseguit graduar-se amb el seu esforç, talent i dedicació