Ja et pots inscriure a les escoles i activitats d’UVesports amb més de 80 opcions esportives

  • Unitat Web i Màrqueting
  • Cristina Soriano Cabellos
  • 7 de setembre de 2022
L'equip  masculí de rugby
CEU de Murcia. Imatge cedida per la UCAM (©Antonio)

El 13 de setembre s’obri el termini per a inscriure’s en l’oferta esportiva de la Universitat de València. Amb l’objectiu de fomentar estils de vida saludables, es planteja un ampli ventall d’activitats per a PDI, PAS, alumnes i usuaris externs, que van des del karate, al surf o al tir amb arc. Entre més de 80 esports, segur que trobes el teu!

Amb l’inici del curs, les aules s’omplin d’estudiants i les instal·lacions esportives de la Universitat de València tornen a estar de gom a gom. Després de les vacances d’estiu toca reprendre la rutina i els hàbits de vida saludables,  i no hi ha millor manera de fer-ho que apuntar-se a alguna de les activitats esportives que ofereix UVesports per a aquest curs 2022/2023.

El programa d’activitats d’UVesports consta d’un ampli ventall de possibilitats esportives que atenen a les diferents necessitats dels col·lectius universitaris (PDI, PAS, alumnes) i estan obertes també als usuaris externs que vulguen mantindre´s en forma i gaudir del plaer i els beneficis que aporta la realització de l'exercici físic.

Aeròbic, salsa, defensa personal, musculació, paddel surf...  a la pàgina web d’UVesports es pot consultar el llistat complet de les activitats que s’ofereixen en cadascun dels campus de la Universitat de València, així com els horaris i els preus de matrícula. Per a l’alumnat de la Nau Gran hi ha activitats específiques: entrenament amb majors, manteniment (dansa i moviment), pilates i  Taichi-Chikung. I per als més menuts s’oferta tennis, judo i patinatge. El termini de matriculació per a totes les activitats s’inicia el dia 13 de setembre a les 11 hores i les classes arrancaran dia 19 de setembre.

Pel que fa a les escoles esportives, la inscripció del curs 2022/2023 comença també el dia 13 de setembre, a les 11 hores, fins cobrir el nombre de places previstes. L’oferta d’escoles és d’allò més variada, va des d’arts marcials com l’Aikido o el taekwondo, a d’altres disciplines com l’esgrima o esports d’equip com el voleibol o el rugby. Les escoles comencen el dilluns 3 d’octubre i, segons la modalitat esportiva, el plantejament de sessions d'entrenament és diferent. Pots consultar l’oferta d’escoles, així com els dies d'entrenament, la forma de pagament, grups i campus on es fa, etc. a la web d’UVesports. 

Amb l’inici del nou curs tornen també les competicions internes. Del 19 de setembre al 19 d’octubre s’obri el termini per a inscriure’s en les competicions internes d’equips, que se celebraran la primera setmana de novembre. Enguany hi haurà tornejos de bàsquet, bàsquet 3x3, futbol 7, futbol sala i voleibol, en categories femenines, masculines i, en alguns casos, mixtes. El Trofeu de la Rectora se celebrarà entre abril i maig de 2023.

Pel que fa a l’accés a les instal·lacions esportives de la UV, s’ha d'estar en possessió de la targeta de la Universitat de València (estudiants, PAS i PDI) o de la targeta esportiva, o de la targeta d'accés, en situació "activa".

També es podrà accedir mitjançant l'adquisició d'un tiquet o d'un abonament de 10 tiquets, disponibles en les màquines expenedores situades en les entrades de les instal·lacions de Blasco Ibáñez i Tarongers, i per internet, clicant en el botó ‘Entrar sense identificar-se’.

Els i les estudiants de la UV amb matrícula activa podran utilitzar les pistes sense reserva prèvia ni pagament, sempre que aquestes estiguen lliures i no hagen estat reservades.

Al web d’UVesports es poden consultar totes les instruccions per a reservar i accedir a les instal·lacions. 

Llistat d’enllaços:

 

Esports i activitats