Lliurats els premis Fundació Carmen Izquierdo Besante Monzó 2016-2017

  • Gabinet de la Rectora
  • 20 de juny de 2018
Premis Fundació Carmen Izquierdo Besante Monzó

La rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre, junt amb la vicerectora d’Estudis i Política Lingüística, Isabel Vázquez, i el secretari de la Fundació Carmen Izquierdo Besante Monzó, Javier Pastor, ha reconegut als millors expedients titulats del curs 2016-2017 i als millors expedients acadèmics de primer curs d’estudis de grau 2016-2017.

L’acte ha comptat amb la presència de la directora de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria, Paula Marzal; de la degana de Psicologia, Mª Dolores Sancerni; de Ciències Matemàtiques, Joan Monterde; de Dret, Javier Palao; de Filosofia i Ciències de l’Educació, Rosa Mª Bo; i la vicedegana de Farmàcia, Hortensia Rico.

Els premis als millors expedients dels titulats del curs 2016-2017 es divideix per branques acadèmiques. Així, per la branca de Ciències, Enginyeria i Arquitectura s’ha guardonat a Rubén Sancho, de la Facultat de Ciències Matemàtiques; per Ciències de la Salut, a Pablo Martí de la Facultat de Farmàcia; a Joaquin Barceló del grau Història de l’Art en la categoria d’Arts i Humanitats i a Pau Cuquerella de la Facultat de Dret en Ciències Socials i Jurídiques.

Per la seua part, els premis als millors expedients acadèmics de primer curs de grau 2016-2017 han sigut per a Sergio Sancho, estudiant de Enginyeria Multimèdia per la branca de Ciències, Enginyeria i Arquitectura; a l’alumna Paula Iglesias de la Facultat de Psicologia per Ciències de la Salut; a Néstor Badenes de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació per la branca d’Arts i Humanitats; i l’alumna de Dret Alicia Rebeca Cabrera per Ciències Socials i Jurídiques.

Al seu discurs, la rectora Mª Vicenta Mestre ha valorat els grans valors que tenen els guardonats i guardonades como són la capacitat d’esforç, de superació, de treball o la intel·ligència emocional. ‘Podeu revertir a la societat molt del que heu après o esteu aprenent, perquè teniu i haveu tingut la millor formació possible per afrontar els reptes del futur’, ha afirmat Mestre.

Per la seua part, el secretari de la Fundació Javier Pastor ha donat l’enhorabona a tots els premiats i premiades i ha ficat en context el paper que va tindre Carmen Izquierdo, una mestra dels anys 50 que va crear aquesta Fundació pel seu compromís amb l’educació i l’excel·lència.

La Fundació Carmen Izquierdo Besante Monzó concedeix cada any un premi valorat en 500€ als millors expedients dels alumnes de primer cicle i que hagen acabat el grau a la Universitat de València. Amb aquestes distincions, la Fundació, que te com a presidenta a la rectora de la Universitat, pretén potenciar la formació i ajudar a eliminar les desigualtats socioeconòmiques que puguin haver-hi entre l’alumnat.