• .

  Facultat de Psicologia

 • .

  Biblioteca de la Facultat

 • .
 • .

Publicació en BOE d'Ordre de Regulació del Grau en Psicologia

11/12/18

Amb data 11 de desembre de 2018 es publica l'Ordre CNU/1393/2018 en què es regulen les condicions generals a les quals s'ajustaran els plans d'estudi del Grau en Psicologia, en compliment de la Disposició Addicional Setena de la Llei General de Salut Pública de 2011. En el termini de cinc anys les universitats que impartisquen el Grau en Psicologia hauran d'adaptar els seus plans d'estudi per a complir l'establit en tal Ordre a fi de delimitar els 90 crèdits de caràcter sanitari que permetrien l'accés al Màster en Psicologia General Sanitària.

Mavi Mestre

La rectora de la Universitat rebrà el Premi José Luis Pinillos a l’Excel·lència i Innovació en Psicologia en la categoria ‘Psicòloga de l’any’

11/12/18

La Fundación Española para la Promoción Científica y Professional de Psicología (Psicofundación) i el Centro de Enseñanza Superior Cardenal Cisneros lliuraran al pròxim divendres 14 de desembre a les 13:00 hores el Premi José Luis Pinillos a l’Excel·lència i Innovació en Psicologia en la categoria ‘Psicòloga de l’any’ a la rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre.

La Universitat, 151 del món en Dret i entre les cinc millors d’Espanya en quatre matèries, segons el rànquing Times Higher Education (THE)

05/12/18

La Universitat de València està entre els cinc millors centres d’ensenyament superior d’Espanya en les matèries de Psicologia (on és la quarta), i en Dret, Ciències de la Vida i Enginyeria i Tecnologia, on queda com a cinquena millor, segons el rànquing Times Higher Education-World University Rankings by subject (THE). A més, la institució també se situa en la sisena posició en Ciències Físiques.

[Llegir més]

  Motivem 2018

  Reunió informativa MOTIVEM 2018

  29/11/18

  El objetivo de estas sesiones es dar a conocer MOTIVEM al profesorado, un programa que le permitirá motivar a los estudiantes para que desarrollen su creatividad, ayudándoles a presentarse a la convocatoria 2019 de la competición “Ideas MOTIVEM en equipo”. Para ello se realizará una sesión informativa en el Salón de Grados de la Facultad de Psicología el día 4 de diciembre a las 12:30

  Sessions informatives Erasmus Estudis amb motiu de la XVI Setmana Internacional

  20/11/18

  Del 12 al 16 de novembre de 2018 la Universitat de València celebrarà la XVI Setmana Internacional. Amb aqueix motiu, i a fi d'informar sobre requisits i condicions, la Facultat de Psicologia organitza una sessió informativa el dijous, 15 de novembre de 2018 a les 12:00 h, en el Saló d'Actes de la Facultat.

  Cursos d'anglès a la Facultat

  31/10/18

  La Facultat de Psicologia ofereix classes gratuïtes d’anglès per a estudiants, PAS i PDI de la Facultat de Psicologia.

  [Llegir més]

   XVI Setmana Internacional

   31/10/18

   Del 12 al 16 de novembre de 2018 es faran sessions informatives sobre els programes Erasmus Estudis, Erasmus Pràctiques, Programa Internacional i Mobilitat Europea Erasmus per PAS i PDI. També hi haurà una sessió temàtica sobre Mobilitat inclusiva.

   des.
   13

   Agenda UV

   + esdeveniments

   Exposició Pública de Propostes dels Títols Propis de Postgrau curs 2019/20

   El vicerectorat d'Estudis sotmet a exposició pública la...

    
   Enquesta al mòbil

   Enquestes d'avaluació de la docència

   Els i les estudiants que cursen estudis de grau o de màster oficial poden avaluar, mitjançant...

    

   + Vídeos

   Imatge de la portada del video;Facultat De Psicologia
   Imatge de la portada del video;Vídeo Presentació Campus Habitat5U
   Imatge de la portada del video;Saber I Futur Al Teu Abast

   Facultat De Psicologia

   La Universitat de València t'obri les seues portes. Als seus Centres descobriràs una àmplia oferta d'estudis, equipament docent d'última tecnologia, instal·lacions esportives i culturals i una completa xarxa de biblioteques. Tot el que necessites per a accedir a una formació integral que garantisca el teu futur professional.

    
    
   Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies