• .
 • .

  Biblioteca de la Facultat

 • .

  Facultat de Psicologia

 • .

Pedals de llibertat

11/05/18

Dimecres passat, 9 de maig, la degana de la Facultat de Psicologia, Mª Dolores Sancerni, va fer entrega a "València Acull" de les bicicletes donades per professorat i alumnat de la Facultat durant la Setmana d'Activitats Complementàries que va tenir lloc entre el 5 i el 9 de març. La recollida de bicicletes s'emmarca en els tallers "Empoderament sobre rodes", realitzat per "València Acull" des d'abril de 2017, i en els quals participen més de 40 dones de més de 15 nacionalitats. En aquests tallers han après a anar en bicicleta moltes dones que, gràcies a això, i a les bicicletes donades per persones anònimes, disposen ara d'autonomia per desplaçar-se per la ciutat.

La Facultat de Psicologia entre els finalistes de MOTIVEM 2018

10/05/18

El 3 de maig, la rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre, va presidir el lliurament de diplomes al professorat coordinador i als equips finalistes que han participat en MOTIVEM 2018, un programa formatiu dirigit pel Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius. En la convocatòria 2018 han competit un total de 151 equips, sent 15 els finalistes. La Facultat de Psicologia ha estat representada en 3 equips finalistes.

[Llegir més]

Exposició de Cibergravat i Ciberpintura del professor José Sánchez-Cánovas

30/04/18

Dilluns passat 16 d'abril es va inaugurar l'exposició d'obres de cibergravat i ciberpintura realitzades pel professor José Sánchez-Cánovas, catedràtic d'universitat jubilat del Dpt. de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics de la Universitat de València. L'exposició que arreplega dues parts: 1. L'Espanya rural de la primera meitat del S. XX: gravats per a xilografia realitzats en IPAD, 2. Obra pictòrica en IPAD, estarà en la Sala Acristalada de la Facultat fins al pròxim 15 de juny i podrà ser visitada en horari de 10 a 14 i de 16 a 19.

[Llegir més]

  Marisol Lila

  La Universitat desenvolupa una eina motivacional que millora l’eficàcia dels programes d’intervenció amb maltractadors

  27/04/18

  La recerca, dirigida en la institució acadèmica per un equip al capdavant del qual està Marisol Lila, catedràtica de Psicologia Social, ha aparegut en la prestigiosa revista ‘Journal of Consulting and Clinical Psychology’, una de les publicacions de referència en la disciplina. L’article detalla un assaig clínic aleatoritzat per a comprovar l’eficàcia d’una eina d’intervenció amb homes condemnats per violència de gènere, dissenyada en la Universitat de València.

  [Llegir més]

   Álvaro Castellanos, Rafael García Ros i María Jesús Broch, responsable de formació basada en simulació del servei de Medicina Intensiva.

   Premien la Universitat per l’aplicació d’una eina electrònica que enregistra la formació mèdica en hospitals

   26/04/18

   Rafael García Ros, catedràtic del Departament de Psicologia del Desenvolupament i de l’Educació de la Universitat de València, i Álvaro Castellanos Ortega, professor de Medicina, han coordinat la posada en marxa d’una eina en línia, E-MIR-INTENSIVE, per enregistrar els resultats de les activitats formatives dels metges residents d’hospitals, la qual s’aplica de forma pionera a Espanya a l’Hospital Politècnic i Universitari La Fe. El treball ha rebut el premi de la Càtedra d’Educació Mèdica Fundació Lilly-Universidad Complutense de Madrid 2017 al millor projecte en formació d’especialistes en medicina.

   [Llegir més]

    Visita de la professora Amanda Simpson

    20/04/18

    Durant la setmana del 16 al 20 d'abril la facultat va tenir com a professora convidada a la doctora Amanda Simpson, de la University of the West of Scotland. La visita s'emmarca dins del conveni de col•laboració Erasmus + signat fa un any entre ambdues universitats, i del qual ja s'han beneficiat diversos alumnes d'intercanvi.

    [Llegir més]

     Mavi Mestre guanyadora de les eleccions a Rectorat

     07/03/18

     La professora de la Facultat de Psicologia Mavi Mestre ha resultat guanyadora en les eleccions a Rectorat celebrades en segona volta aquest passat 6 de març en aconseguir vora el 53% del vot ponderat. La seua arribada al capdavant de la institució resulta històrica en molts sentits en ser la primera dona que ostenta la seua màxima representació en els més de cinc segles d'història de la Universitat de València i la primera professora de la Facultat de Psicologia des de la seua creació en 1983.

      maig - juny
      18 - 16

      Agenda mensual

      + esdeveniments

      Ajudes per dinamitzar l'ús del valencià en la Universitat de València, 2018

      Ajudes per dinamitzar l'ús del valencià en la Universitat de València, 2018

      Des del Servei de Política Lingüística treballem per a assolir una plena igualtat lingüística en l’àmbit universitari, és per això que col·laborem...

       
      Els germans Martínez Guerricabeitia.

      Exposició 'Fidelitats a contracorrent. El món dels Martínez Guerricabeitia’

      La família Martínez Guerricabeitia acompanya la memòria d’un segle d’Espanya, des del fervor idealista dels llibertaris de primers de segle XX fins a...

       

      + Vídeos

      Imatge de la portada del video;Facultat De Psicologia
      Imatge de la portada del video;Vídeo Presentació Campus Habitat5U
      Imatge de la portada del video;Saber I Futur Al Teu Abast

      Facultat De Psicologia

      La Universitat de València t'obri les seues portes. Als seus Centres descobriràs una àmplia oferta d'estudis, equipament docent d'última tecnologia, instal·lacions esportives i culturals i una completa xarxa de biblioteques. Tot el que necessites per a accedir a una formació integral que garantisca el teu futur professional.

       
       
      Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies