• .

  Grau en Logopèdia

 • .

  Grau en Logopèdia

XVI Setmana Internacional

31/10/18

Del 12 al 16 de novembre de 2018 es faran sessions informatives sobre els programes Erasmus Estudis, Erasmus Pràctiques, Programa Internacional i Mobilitat Europea Erasmus per PAS i PDI. També hi haurà una sessió temàtica sobre Mobilitat inclusiva.

L’equip d’investigació de la Universitat ha analitzat la llegibilitat d’un mateix text tant en suport paper com en digital.

L’ERI Lectura de la Universitat demostra que llegir en paper és més efectiu que en digital

23/10/18

Un estudi liderat per l’Estructura de Recerca Interdisciplinària de Lectura (ERI Lectura) de la Universitat de València ha demostrat l’anomenat “efecte de superioritat del paper”: les persones comprenen millor un mateix text si el lligen en paper que si ho fan en digital (per exemple en tauletes o ordinadors). Aquestes conclusions són una novetat en la literatura científica en la mesura que actualment cada vegada és més freqüent la introducció de nous mitjans tecnològics a les escoles.

[Llegir més]

  Nova web del portal de Graus

  30/03/15

  La coordinació del grau ha renovat la seua web per tal d'adaptar-la al nou gestor de continguts i millorar la interfície i l'accesibilitat com ja s'ha fet en altres webs corporatives de la UV.

   des.
   9

   Agenda UV

   + esdeveniments

   Oberta la inscripció Programa Explorer per a promoure el talent de joves

   Programa Explorer per a promoure el talent de joves. Inscripció oberta

   El Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València organitza una nova...

    
   Enquesta al mòbil

   Enquestes d'avaluació de la docència

   Els i les estudiants que cursen estudis de grau o de màster oficial poden avaluar, mitjançant...

    

   + Vídeos

   Imatge de la portada del video;Facultat De Psicologia
   Imatge de la portada del video;La Universitat de València
   Imatge de la portada del video;La Millor Opció

   Facultat De Psicologia

   La Universitat de València t'obri les seues portes. Als seus Centres descobriràs una àmplia oferta d'estudis, equipament docent d'última tecnologia, instal·lacions esportives i culturals i una completa xarxa de biblioteques. Tot el que necessites per a accedir a una formació integral que garantisca el teu futur professional.

    
    
   Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies