Enllaç a Facultat de PsicologiaUniversitat de València Logo del portal

  • Porta de la Facultat

ADR Facultat de Psicologia

1. Què és l’ADR? 

 

L'Assemblea de Representants (ADR) és l'òrgan de representació de l’estudiantat. Està format per representants de l’estudiantat triats per cadascun dels estudis de grau i de postgrau que s'imparteixen en la Facultat de Psicologia, i pels representants de l’estudiantat que pertanyen a la Junta de Centre de la Facultat i al Claustre de la Universitat.

Les seues funcions van des de distribuir els pressupostos per a les activitats esportives i culturals fins a proposar les mesures que es consideren oportunes per a defensar els drets i interessos dels i les estudiants. En cada centre hi ha un despatx de l'assemblea de representants corresponent.

 

2. Reglament ADR

 

Mentre no es desenvolupa un reglament propi, l’ADR es regeix per un Reglament Marc aprovat pel Consell de Govern de la Universitat de València al juny de 2012.

Reglament Marc de règim intern de ADR

 

3. Components de l’ADR (en construcció)

 

4. Comissions i funcions (en construcció)

 

5. Com contactar amb l’ADR?

 

Mitjançant correu electrònic a adrlogopsico@uv.es

 

6. Organitzacions d'estudiants

 

CEP. Colectiu d'Estudiants de Psicologia

BEA. Bloc d'Estudiants Agermanat

Col·lectiu Psicomov

AVEPSI. Asociación valenciana de estudiantes de Psicología

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies