Enllaç a Facultat de PsicologiaUniversitat de València Logo del portal

Si vols gaudir d'un període d'intercanvi en la nostra Facultat has de comprovar amb la teua universitat si existeix un conveni bilateral i seguir les seues directrius.

La teua universitat ha d’enviar la teua nominació al Servei de Relacions Internacionals i Cooperació de la Universitat de València, principal servei en matèria de mobilitat de la Universitat de València.

- Abans del 30 de maig si l’estudiant comença en setembre.

- Abans del 31 d’octubre si l’estudiant comença en febrer.

Una vegada rebuda la nominació, el Servei de Relacions Internacionals i Cooperació de la Universitat de València es posarà en contacte per email amb els estudiants admesos perquè emplenen la sol·licitud en 30 dies des de que reben el correu electrònic.

 

Des de l’Oficina de Relacions Internacionals de la Facultat de Psicologia i Logopèdia ens posarem en contacte amb els estudiants admesos, en el Grau en Psicologia o en el Grau de Logopèdia, i els demanarem la informació necessària per dur a terme la seua pre-matrícula. Quan?

- A principis de juliol si l’estudiant comença en setembre.

- A principis de desembre si l’estudiant comença en febrer.

A més, a la Facultat de Psicologia i Logopèdia de la Universitat de València també tenim el programa de mentors o buddy programme. Són estudiants propis de la Universitat que t’acolliran i t’ajudaran en la teua incorporació i en el dia a dia.

La setmana anterior al començament de les classes, l’estudiant ha d’acudir a les Sessions de Benvinguda organitzades, tant pel Servei de Relacions Internacionals i Cooperació com per la Oficina de Relacions Internacionals de la Facultat de Psicologia i Logopèdia.
 

Per a qualsevol altra consulta, no dubtes a contactar amb nosaltres en interpsi@uv.es o consultar la secció de FAQ.

 

 

Pla d'estudis, oferta en anglès i dates d'examens

- Grau en Psicologia

- Oferta en Anglès del Grau en Psicologia

- Grau en Logopèdia

- Horaris i dates d’exàmens.

 

Calendari acadèmic

El curs acadèmic a la Universitat de València comprèn del setembre a l’agost (el mes d’agost la Universitat de València està tancada). Es divideix en dos semestres:

- Primer semestre (tardor) à va del setembre al gener. Els exàmens de primera convocatòria són durant el mes de gener i els de recuperació, durant la segona quinzena del juny i la primera setmana del juliol.

- Segon semestre (primavera) à va des del final del gener fins al juny/juliol. Els exàmens de primera convocatòria són durant la segona quinzena del maig i la primera setmana del juny i els de recuperació, durant la segona quinzena del juny i la primera setmana del juliol.

Comprova les dates exactes del curs actual.

Important: Si ets un estudiant que ve per a un sol semestre, et recomanem que mires atentament el nostre calendari acadèmic, ja que pot ser incompatible amb el calendari acadèmic de la teua universitat d’origen. Per favor, has de tindre en compte que no es poden fer exàmens fora dels nostres períodes d’examen, llevat que el professor de l’assignatura ho autoritze, i aquestes autoritzacions només es donen en determinades vegades. Per a qualsevol dubte, posa’t en contacte amb interpsi@uv.es.

 

Modificació d'estada

Una vegada a la Universitat de València, si t’interessa modificar la teua estada, tant per a ampliar-la com per a reduir-la, hauràs de presentar la documentació a l’Oficina de Relacions Internacionals de la Facultat de Psicologia i Logopèdia o enviar-la a interpsi@uv.es, abans del 30 de desembre.

- Ampliació à L’estudiant l’ha de sol·licitar, i ha d’obtenir l’autorització dels dos coordinadors de mobilitat, el de la seua universitat i el de la Facultat de Psicologia i Logopèdia. Tot això abans del 30 de desembre.

- Reducció à L’estudiant ha de presentar l’autorització de la reducció del coordinador de mobilitat de la seua universitat, abans del 30 de desembre.