Millora les teues opcions professionals estudiant un dels 106 màsters que ofereix la UV per al curs 2023-2024

  • Unitat Web i Màrqueting
  • Cristina Soriano Cabellos
  • 6 de març de 2023
Estudiantat

Si vols millorar la teua formació, aconseguir major especialització professional i diferenciar-te en el mercat laboral, no deixes passar aquesta oportunitat i estudia un màster a la Universitat de València. El termini de preinscripció romandrà obert fins al pròxim 12 de juny.

Per què estudiar un màster en la Universitat de València (UV)?

 

En un mercat laboral cada vegada més exigent i amb una gran competitivitat, la diferenciació respecte a la resta de persones candidates a qualsevol lloc de treball és essencial. I eixe valor afegit l'aporta la formació especialitzada que ofereixen els màsters universitaris.

La UV és una universitat que fusiona història i modernitat, cultura i innovació, docència i investigació i transferència, una de les millors universitats espanyoles i amb una posició destacada també a nivell internacional. És la primera universitat europea en recepció d’estudiants Erasmus i la seua productivitat científica la situen en el primer lloc de les universitats valencianes, com a una de les cinc millors d’Espanya i entre les dues-centes millors a nivell mundial.

La UV posa al teu abast una oferta formativa de màsters universitaris oficials amb la qual milloraràs la teua ocupabilitat i aconseguiràs unes millors condicions laborals. Amb un total de 106 màsters, de 5 branques de coneixement diferents, trobaràs sens dubte la titulació que més s'adapte a les teues necessitats.

Amb un enfocament comú eminentment pràctic que respon a les necessitats i demandes de les empreses e institucions, les titulacions de màster oficial de la UV estan dirigides a formar a experts i expertes amb competències específiques que garantiran la teua diferenciació en el mercat laboral.

Oferta de màsters

Quin màster estudie?

 

L'oferta acadèmica de màsters oficials de la UV recull un total de 106 titulacions de les cinc branques del coneixement.

La branca d'Arquitectura i Enginyeria inclou 7 màsters de formació especialitzada en Ciència de Dades, Enginyeries Ambiental, Biomèdica, Electrònica i Química, Tecnologies Web i en Teledetecció.

L'oferta de la branca  d'Arts i Humanitats recull 14 màsters sobre Arqueologia, Patrimoni Cultural, Gestió Cultural, Estudis Hispànics, Estudis Anglesos, Llengües i Literatures, Traducció, Filosofia, Ètica, Història de la Ciència, Història de l’Art i altres titulacions d’Història amb diferents continguts i enfocaments.

Els 17 màsters especialitzats en la branca de Ciències se centren en Virologia, Aqüicultura, Biodiversitat, Contaminació, Biotecnologia i Biomedicina, Biologia, Paleontologia, Física, Matemàtiques, Bioestadística, Optometria, Nanotecnologia i altres àmbits de la Química. A més, enguany es posa en marxa un nou màster interuniversitari en una matèria puntera com son les Tecnologies Quàntiques, amb una oferta de 60 places. 

La branca de Ciències de la Salut consta de 19 màsters en Ciències Odontològiques, Investigació Biomèdica, Reproducció Humana Assistida, Infermeria Oncològica, Fisioteràpia, Fisiologia, Nutrició, Seguretat Alimentària, Malalties Tropicals, Ús de Medicaments, Física Mèdica, Drogodependències, Neurociències, Psicogerontologia, Psicologia Sanitària, Logopèdia, Salut Pública i Bioinformàtica.   

Finalment, en la branca de Ciències Socials i Jurídiques la UV ofereix un total de 49 màsters que contemplen matèries com l'Advocacia, altres aspectes del Dret, Criminologia, Negocis Internacionals, Finances, Comptabilitat, Direcció i Gestió d'Empreses, Economia, Comerç Internacional, Turisme, Activitat Física i l'Esport, Recursos Humans, Prevenció de Riscos Laborals, Benestar Social, Gènere i Polítiques d'Igualtat, Psicopedagogia, Periodisme, Audiovisuals, Educació Especial i Professor/a d'Educació Secundària.

Admissió als màsters

On i quan em puc preinscriure?

 

La sol·licitud de preinscripció es realitza a través del portal web d'admissió als màsters de la UV. Aquest portal ofereix informació sobre el procés i inclou vídeos tutorials que et guiaran durant el procediment telemàtic de preinscripció. Aquest lloc està dissenyat en format landing page i tota la informació està accessible en la mateixa pàgina mitjançant la navegació en scroll, de manera que es facilita la consulta de la informació amb claredat i senzillesa.

Pel que fa al termini per a realitzar la preinscripció, la UV té dos períodes:

  • Primer termini (fase ordinària): del 15 de febrer al 12 de juny de 2023
  • Segon termini (fase extraordinària), que només estarà obert per a aquells màsters en els quals queden vacants: del 20 de juliol al 4 de setembre

Si tens clar que vols apostar pel teu futur professional estudiant un màster, no et quedes sense la teua plaça i realitza ja la preinscripció en els màsters de la UV.

Landing page màsters