El Trinquet de Pelayo vibra amb la Partida de Pilota de Benvinguda a la UV

  • Unitat Web i Màrqueting
  • Cristina Soriano Cabellos
  • 24 d’octubre de 2022
Partida de pilota

La comunitat universitària, i el públic en general, van gaudir d’un gran espectacle en la tradicional Partida de Benvinguda a la Universitat de València, que es va disputar en la ‘catedral’ de la pilota, el Trinquet Pelayo de València.

Un any més la Universitat de València aposta per la presència de la pilota en les diferents activitats que realitza per a donar la benvinguda al nou curs acadèmic. En aquesta ocasió, es van organitzar dues jornades.

La primera va ser el 20 d'octubre, una sessió dedicada a la promoció de joves promeses. Félix II i Enric van jugar contra Xavi, Andrés i Diego. I a continuació, Héctor i Efrén es van enfrontar a Pablo i Javi C.

El dissabte 22, es va celebrar la segona part de la Benvinguda a la UV, que va comptar amb les primeres figures de la pilota actual. A les 16.30 hores va arrancar la primera partida, que va concloure amb la victòria de Capellino i Álvaro, que van aconseguir véncer a Joan i Carlos amb un resultat de 60-25. En la segona partida, que es va jugar a les 18 hores, De la Vega i Nacho es van imposar 60-50 a J. Salvador, Javi i Carlos.

L'activitat estava emmarcada en les activitats de Benvinguda a la Universitat al curs 2022-2023, i va ser organitzada per UVesports i la Fundació de la Comunitat Valenciana per a la Pilota Valenciana (FUNPIVAL), amb la col·laboració de la Fundació Esportiva municipal de l'Ajuntament de València i el Trinquet de Pelayo.

Les dues jornades van tindre una gran afluència de membres de la comunitat universitària, perquè com és habitual en les partides de Benvinguda, l'accés era gratuït per a alumnat i personal PAS/PDI de la UV. 

Cartell