La Universitat de València guanya 4 ors, 2 plates i 1 bronze en el CAEU de frontennis i camp a través

  • Unitat Web i Màrqueting
  • Cristina Soriano Cabellos
  • 17 de febrer de 2023
Equip de frontennis

La UV continua collint èxits el Campionat Autonòmic d'Esport Universitari (CAEU). Les pròximes competicions individuals seran en judo, golf i marató. I la propera setmana, en la modalitat d'esports d'equip, la UV s'enfrontarà a la UPV, en l'última jornada de lliga que dona el passe a la gran final.

El passat 14 de febrer va tindre lloc el CAEU de frontennis, organitzat per la Universitat Catòlica de València. La jornada va ser tot un èxit per a la UV, que va fer ple de victòries. La parella femenina, formada per Lucia Pilar Deusa i Judith Montero, es va fer amb l'or amb una gran contundència. Rubén Moreno Estremera i Cristian Razvan Stanckuiu també van aconseguir pujar a allò més alt del podi. I el tàndem mixt, compost per Isabel Monzonís i Juan Pastor també van aconseguir imposar-se als seus rivals i van conquistar l'or. Aquests tres triomfs van catapultar a la Universitat de València al capdavant de la classificació per universitats, la qual cosa va suposar sumar el quart or en aquesta competició de Frontennis que no va poder ser més exitosa per a la UV.

El dijous 16 de febrer, es va celebrar a Castelló el CAEU de camp a través organitzat per la UJI. Les atletes de la UV Nara Elipe i Ainhoa Martin es van mantindre des del principi en el grup que encapçalava la cursa, van aguantar en eixa posició tota la carrera deixant molt bones sensacions. Nara va aconseguir la plata i Ainhoa el bronze, superades solament per la corredora de la UA. La Universitat de València va aconseguir la plata per equips en la classificació d'universitats, el primer lloc va ser per a la UA i el tercer per a la UJI.

Les competicions individuals continuaran durant les pròximes setmanes. El CAEU de judo, organitzat per la Universitat Catòlica de València, se celebrarà el dissabte 18 en el Pavelló de Benimaclet. El dijous 23 serà el torn del golf, l'organització del qual està a càrrec de la Universitat CEU Cardenal Herrera, el torneig tindrà lloc en el club de golf Foressos de Picassent. I el diumenge 26, el CAEU de Marató, organitzat per l'UJI, se celebrarà a Castelló.

5a jornada de la lliga CAEU d'Equips

El dimarts 21 i el dimecres 22 de febrer es juga la 5a i última jornada CAEU d'equips, que es disputarà entre la UV i la UPV. Les trobades que es disputaran aquest dia seran decisives per a saber quins equips jugaran les finals CAEU del 8 de març, perquè es classifiquen els 1r i el 2n de cada esport.

Els equips de la UV ja tenen els deures fets en els esports de voleibol, rugbi, pàdel i tennis, perquè tenen assegurada la classificació a les finals, tant en el quadre masculí com en el femení. El mateix ocorre amb els conjunts de futbol femení, futbol sala masculí i bàsquet femení, la seua participació en la final està assegurada, però de la seua actuació en la 5a jornada de lliga dependrà si passen 1rs o 2ns.

En futbol sala femení, les xiques estan materialment fora de la final. Van perdre dos partits -contra la Universitat d'Alacant i la Miguel Hernández- i, encara que han guanyat les altres dues trobades del CAEU -contra la Catòlica de València i l'UJI-, la classificació està molt atapeïda i la diferència de gols les deixa fora de la final. Però juguen a casa i segur que gaudiran el partit i s'esforçaran al màxim per a tancar la seua competició amb una victòria.

En futbol masculí, bàsquet masculí i handbol femení li s’ho juguen tot en la 5a jornada de lliga contra la UPV. Els xics de l'equip de futbol de la UV el tenen bastant complicat, necessiten guanyar i, així i tot, depenen dels resultats de la resta d'universitats. Millor panorama tenen les jugadores d'handbol femení de la UV, a elles els serveix la victòria o l'empat per a classificar a la final. La jornada és determinant per als xics de bàsquet als quals només els val guanyar, si s'emporten el partit es classifiquen per a la final; així que eixiran a la pista a deixar-se la pell contra la UPV, i a més juguen a casa, l'espectacle està assegurat!

 

Imatges: