La UV tanca la 4a jornada de la lliga CAEU amb 12 victòries i 3 ors en els individuals d'esgrima i tennis de taula

  • Unitat Web i Màrqueting
  • Cristina Soriano Cabellos
  • 10 de febrer de 2023

Els equips de la Universitat de València van fer un gran paper en aquesta nova trobada de la lliga CAEU, van guanyar 12 dels 14 partits disputats contra la UJI. I en les competicions individuals es van fer amb l'or Sergi Gómez (tennis de taula), Ester Estela (Esgrima Floret) i Carla Mateu (Esgrima Sabre).

El dimecres 8 de febrer es va celebrar el Campionat Autonòmic d'Esport Universitari (CAEU) de tennis de taula en les instal·lacions esportives de la Universitat de València situades al Campus de Blasco Ibáñez. En la categoria femenina, la representant de la UV Carla Hernández va aconseguir la plata, l'or va ser per a Marina Ñiguez (UA) i el bronze per a Elena Tenzá (UA). En la categoria masculina, Sergi Gómez (UV) es va fer amb un merescut or, després d'ell es van classificar Iván Caballero (UCM) –en segona posició– i Raúl Moreno (UMH) –en tercera–. En la classificació general per universitats la UV va guanyar l'or, la plata va ser per a la UA i el bronze per a la UCV.

Vídeo resum del CAEU deTennis de taula

El dijous 9 de febrer, el campionat autonòmic d'esgrima també es va disputar en la UV, en concret a la Sala d'Armes del Pavelló Esportiu de Benimaclet. Els i les esportistes de la Universitat de València van fer una gran actuació i van aconseguir la segona posició en la classificació general d'universitats. L'or va ser per a la UPV i el bronze per a l'UJI.

En la disciplina d'espasa femenina, l'estudiant de la Universitat de València Ester Benítez va aconseguir el bronze, empatada amb María Calvo (UPV). L'or va ser per a Maria González (UCV) i la plata per a Karen Natalia Rodríguez (UA). En la categoria d'Espasa masculina, el representant de la UV Jose Manuel Vilanova va aconseguir la plata. Jorge Sánchez (UPV) es va fer amb l'or; i el bronze va ser compartit entre Daniel Ferrer i Eduardo Romero, tots dos de la UPV.

En floret femení, la Universitat de València es va imposar gràcies al gran treball d'Ester Estela (UV) que es va fer amb l'or; en segona posició va quedar Polina Demidova (UPV); i en la tercera posició va haver-hi un empat entre Marina Puchol (UV) i Helena Gracia Vidal (UJI), que van compartir el bronze. En la categoria masculina, la victòria va ser per a Jose Vicente Lacruz (UPV), la plata per a Nicolás Adrián Molina (UPV) i en el tercer escaló del podi va haver-hi un empat entre Andrés Meseguer (UPV) i Nicolás Modu (UJI).

La disciplina de sabre va ser l'última a disputar-se. En la categoria femenina la victòria va ser per a Carla Mateu, estudiant de la Universitat de València. Després d'ella va quedar Berta García (UPV), que va guanyar la plata; i Sofía Iglesias (UV), que es va fer amb el bronze. En la competició masculina, l'estudiant de la UV Darío Plo va guanyar el bronze, empatat amb Ignacio Barrios en la mateixa posició; la plata va ser per a David Sánchez (UJI) i l'or per a Ángel Ros (UPV).

Vídeo resum del CAEU d’Esgrima

La UV aconsegueix 12 victòries de 14 en lliga CAEU per equips

La Universitat de València va tancar la 4a jornada CAEU, celebrada el dijous 9 de febrer, amb molt bones sensacions. La selecció de la UV es va enfrontar a la de la Universitat Jaume I (UJI) de Castelló.

La selecció femenina de futbol va guanyar 8-0 en camp de Futbol del Campus Blasco Ibáñez. L'equip masculí va caure davant el conjunt de la UJI amb un resultat de 1-3.

El Pavelló Poliesportiu de la UV va acollir els partits de futbol sala. Els xics es van imposar per 9- 4 a la UJI, i l'equip femení també va guanyar amb un marcador de 4-0.

Els enfrontaments de bàsquet van tindre lloc en el Pavelló Poliesportiu de Benimaclet, la UV va obtindre victòries tant en el quadre femení (83 - 32), com en el masculí (110 - 49).

Les trobades de voleibol es van celebrar en el Pavelló de la UJI. Tant el conjunt femení com el masculí de la UV van aconseguir guanyar amb el mateix resultat, un contundent 3-0.

La selecció masculina d'handbol es va imposar a la UJI 18-33. Les xiques d'handbol de la Universitat de València no van aconseguir fer-se amb la victòria, van perdre el partit 20-23. Les trobades es van disputar en el Pavelló de la UJI.

Els equips de rugbi de la UV van fer ple de victòries en el camp de les instal·lacions del Campus Riu Sec de Castelló. Les xiques van guanyar els dos partits que van disputar (UJI 0 - 45 UV i UV 41 - 0 UJI). L'equip masculí també va aconseguir imposar-se amb solvència en els dos partits (UJI 0 - 24 UV i UV 45 - 12 UJI).

Finalment, els tornejos de pàdel i tennis també es van resoldre amb victòries per als equips de la UV, que jugaven en les pistes de la UJI. En tennis, la UV va aconseguir un resultat final de 3-1. Les parelles mixta i femenina de la UV van guanyar les seues partides en el 2n set, i la parella masculina va perdre en el 3er set, de manera que la UV es va emportar la victòria general amb un global de 2-1.

Vídeo resum de la quarta Jornada del CAEU per equips

El dia 21 de febrer, 5a jornada de la lliga CAEU

La pròxima cita de la lliga CAEU serà el dimarts 21 de febrer i enfrontarà als conjunts de la Universitat de València amb els de la Politècnica de València. Aquest cinqué enfrontament serà l'últim classificatori abans de la gran final del CAEU, que es disputarà el 8 de març.