Cerimònia de graduació dels titulats i titulades del Campus d’Ontinyent

97 alumnes dels Graus en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, en Mestre d’Educació Infantil i en Administració i Direcció d’Empreses del Campus d’Ontinyent han celebrat els seus actes de graduació en una cerimònia al Teatre Echegaray de la mateixa ciutat.

8 de de juny de 2018

La graduació ha comptat amb la presidència de la rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre; l’alcalde d’Ontinyent i president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez; el degà de la Facultat d’Economia, José Manuel Pastor; el degà de la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, Salvador Llana; i la vicedegana de la Facultat de Magisteri, Ana Botella.

En concret, 41 nous titulats i titulades s’han graduat en la I Promoció de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport al Campus d’Ontinyent. Aquesta promoció ha tingut com a padrí al professor d’Educació Física i Esportiva de la mateixa facultat David Soler Escorcia. L’estudiantat Esmeralda Hervas Mont (Algemesí, 1996) i Sergio Morillo Gomar (Benigànim, 1996) han parlat en nom de tots els seus companyes i companyes de grau per agrair als seus professors i professores el suport durant tots aquests anys de promoció.

La VI Promoció del Grau en Mestre d’Educació Infantil al Campus d’Ontinyent ha celebrat la graduació de 32 nous graduats i graduades. Mª del Carmen Agulló ha sigut la padrina de la present promoció. Agulló és professora titular d’Educació Comparada i Història de l’Educació a la Facultat de Magisteri. Per la seua part, Eva Maria Andrés Belda (Aielo de Malferit, 1974) ha sigut la responsable de parlar en nom dels seus companys i companyes del grau per també agrair el recolzament rebut pel professorat del centre durant aquest període de les seues vides.

Finalment, els 24 alumnes de la V Promoció del Grau en Administració i Direcció d’Empreses al Campus d’Ontinyent han rebut els diplomes acreditatius com graduats i graduades. L’estudiantat ha tingut com a padrina a la professora de Direcció d’Empreses, Estratègia i Organització de la Facultat d’Economia, Mª José Molina Botella. L’alumna Jennyfer Tormo Dasi ha parlat en nom d’aquesta promoció per desitjar sort als seus companys i companyes i donar les gràcies al personal docent del centre facultatiu.

Al seu discurs, la rectora Mª Vicenta Mestre ha destacat l’orgull que suposa tant per a nivell personal com per a la Universitat de València, vore com el Campus d’Ontinyent continua creixent i consolidant-se. Actualment, el Campus d’Ontinyent compta amb quatre graus i enguany és la primera promoció que es gradua en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport al campus d’Ontinyent. La rectora també ha tingut paraules de record als familiars de l’alumnat pel suport i recolzament rebut durant els seus anys de formació i agraït a l’estudiantat haver escollit la Universitat de València, en concret el Campus d’Ontinyent, per a la seua formació.

Prèviament a la cerimònia de graduació, la rectora s’ha reunit amb l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, junt amb el vicerector de Participació i Projecció Territorial, Jorge Hermosilla, i el regidor d’Educació i Esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, Óscar Borrell, per a parlar de l’evolució del Campus i com afrontar els nous reptes que es presenten.