Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Llíria

El programa DATANAU consisteix en una base de dades, permanent i dinàmica, confeccionada mitjançant l'enquesta personalitzada realitzada al PDI i al PAS durant el curs 2010-2011, que recull una informació completa sobre l'experiència professional, el perfil acadèmic i investigador i la predisposició a col·laborar de la comunitat PDI i l'equip directiu del PAS amb organismes locals (ajuntaments, mancomunitats o associacions) en les diferents temàtiques i formats: activitats formatives, projectes, assessoraments, etc.

Procediment per a la consulta de l'enquesta del Programa DATANAU per part del PDI interessat.

El procés perquè un PDI puga consultar o realitzar alguna modificació en l'enquesta realitzada per al programa DATANAU és el següent:

  1. Emplenar el fitxer de "Exercici del dret d'accés" per part del PDI.
  2. Tramitació del fitxer citat (via electrònica o per registre d'entrada) a la unitat de suport del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial.
  3. Resolució del dret d'accés al fitxer per part del Vicerectorat.
  4. Enviament de la resolució d'accés i l'annex del fitxer (enquesta DATANAU) al PDI per part de la unitat de suport.

Model d'enquesta al PDI
Resultats de participació DATANAU

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies