Sang en ceba |
Terrina de conill o pollastre |
Pollastre rostit |
Cuixa de corder |
Terrina de pernil |
Pollastre amb xampinyons |
Medallons de corder |
Fetge de corder a la taronja |
Escaldums de gallina (en pepitòria) |
Corder arrebossat |
Fetge al Xerés |
Terrina de pollastre |
Corderet al forn amb sagí’ |
Escalopetes de fetge amb pimentons |
El blanquet i altres embotits de porc |
Cabeçoles de corderet |
Cebollada de fetge |
Faves a tombets |
Corder estofat |
Carn sobrera |
Les botifarres |
Corder amb espàrrecs |
Croquetes |
Branqueta de vedella |
Peuets de porc i fesols |
Gratinats |
Carn de vedella farcida |
Peuets de porc o de vedella |
Empanades de pollastre |
Fibles de ronyons i pernil |
Turmes de corder o de jònec |
Pollastre a la jardinera |
Magre amb mol.luscs |
Llomello farcit d'ous durs |
Xulles al forn |
Llengua |
Llomello a la llima |
Vedella farcida amb ronyons |
Punxons moruns |
Llomello de porc a la sal |
Rotllos de vedella farcits |
Galló o tall redo de vaca |
Llomello al forn |
Galló de bou farcit de cansalada |
Carn de vaca adobada |
Timbal de carn |
Osso buco |
|
|
|
|
Caça |
|
|
Colomins al conyac |
Tords |
Perdiu estofada |
Colomins estofat |
Conill a la caçadora |
Perdius al llimó |
Anec a la taronja |
Conill rostit |
Anec al pebre picant |
Gaspatxo d'Utiel |
. |
. |