Carxofes |
Creïlles al forn |
Col a la vinagreta |
Carxofes a la llima |
Spaghetti amb albergínies |
Col llombarda |
Carxofes al forn |
Creïlles Parmentier |
Fulles de col farcides |
Carxofes al vinagre |
Pastis de creïlla |
Col-i-flor amb ametles |
Carxofes fregides |
Coca de creïlles |
Col-i-flor |
Pimentons farcits d'arròs |
Creïlles encaramelades |
Col-i-flor a la polonesa |
Pimentons gratinats |
Espinacs amb panses |
Col-i-flor adobada |
Pebres o pimentons farcits |
Canalons farcits amb pollastre i espinacs |
All-i-pebre de col-i-flor |
Tomaques farcides |
Tartaletes d'espinacs |
Minestra |
Tomaques al forn |
Espinacs amb crosta |
Soufflé de verdures i
formatge |
Tomaques farcides de gamba |
Paté d'espinacs |
Coquetes de llegums secs |
Pimentó, tomaca i tonyina |
Flam de verdures |
Bolets: Pebrassos i esclata-sangs
(rovellons) |
Albergines |
Carabassetes en salsa |
Penques i cards |
Albergines al vi |
Bullits valencians i altres verdures |
Bolets amb nous |
Albergínies moussaka |
Ceba |
Bolets Gratinats |
Albergínia al forn, amb pernil o magre, o
tonyina |
Cebetes amb panses |
Bolets Vinagreta i roquefort |
Cards casolans |
Mandonguilles d'arròs |
Pésols teresians |
Api a la celestina |
Endívies gratinades |
Medallons mixtes vegetals |
Carlotes a la turca |
Faves estil casolà |
Panolles de dacsa |