PCPV
ÀREA DE FORMACIÓ I DEBAT
Actualitzat a 7 de març de 1998

	Assemblea de l'Àrea de Formació i Debat el 27 de març
    SEMINARI D'HIVERN DEL PCPV'99
    SEMINARIS DE LA TARDOR PCPV'98
	ESCOLA D'ESTIU DEL PCE'98
	SEMINARI DE PRIMAVERA DEL PCPV'98
	Curs de Formació
	SEMINARI D'HIVERN DEL PCPV'98
	Assemblea de l'Àrea de Formació i Debat el 14 de març
	PLA DE TREBALL PER A 1998
    II JORNADES "ELS PAÏSOS CATALANS EN EL FUTUR D'EUROPA, 18-19 octubre 97
    SEMINARIS DE LA TARDOR PCPV'97
    ESCOLA D'ESTIU DEL PCE'97
    ESCOLA/SEMINARI DE PRIMAVERA: TALLER SOBRE ANÀLISI DE GÈNERE
	SEMINARI D'HIVERN PCPV'97
    Informació de l'Assemblea del 19 d'octubre de 1996
    SEMINARIS DE LA TARDOR PCPV'96
    PLA DE TREBALL PER A 1997: valoració
	Activitats de la Fundació d'Investigacions Marxistes del País Valencià


INFORMACIÓ DE L'ASSEMBLEA DE L'ÀREA DE FORMACIÓ I DEBAT DEL 19 D'OCTUBRE DE 1996: 1. Seguiment del Plà de treball: 1.- Seminaris. Escoles i Jornades (responsable Amadeo Sanchis): S'informa dels Seminaris de la Tardor del PCPV (28 i 29 de setembre) així com de les Jornades de la JCPV previstes per al 6-7 de novembre sobre l'aniversari de la guerra civil, de les Jornades de Formació previstes a l'Horta Sud en novembre i del Seminari previst a Alacant per a Desembre. 2.- Fundació d'Investigacions Marxistes (responsable Amando García): S'informa de les activitats previstes sobre les Brigades Internacionals, la Qüestió Nacional i una conferència de Gustavo Bueno, així com de la contractació d'un semialliberat. 3.- Comunicació i Publicacions (responsable Angel Guardia): S'informa de la reunió de la Comissió i de les activitats previstes:
 1. Comunicació pública d'acords en la premsa de València, Alacant i Castelló.
 2. Informació a Comarques.
 3. Connexió a Internet, pendent de concretar l'ordinador amb Adolfo Lozano .
 4. Col·laboració amb ràdios alternatives, en tant no es donen les condicions legals i econòmiques (inversió de 5 o 6 millons) per a una ràdio pròpia.
 5. Tarja d'afiliació en col·laboració amb l'àrea d'organització.
 6. Difusió de Mundo Obrero i Nuestra Bandera.
 7. Edició en 2 llengües en Sintesi i Acció dels documents del VII Congrés i de l'Assemblea de la JCPV.
b.- El nostre projecte d'Europa: Es planteja reproduir els materials (com la resolució Europa sí, Maastricht no a petició de les Agrupacions per a la seua difusió, distribuint aiximateix els documents de IU. c.- La Qüestió Nacional (responsable Josep Garcia Illa): Es planteja: d.- Moviments Socials (responsable Paco Villegas): Es planteja que el responsable contacte amb la responsable de l'Àrea de Moviments Socials (Carmen Folgado) per a concretar el programa d'un Seminari d'animació i un Taller d'anàlisi de Gènere (comptant amb les 2 dones que el van organitzar en Madrid, amb Carmen Folgado i amb Estela Ramón). e.- Materialisme Històric i Materialisme Dialèctic (responsable Rafael Pla): Es planteja recomenar lectures de clàssics i utilitzar materials propis. 2. Menú de Ponents: S'encarrega a la Permanent la seua actualització. 3. Informació dels Plans de Treball Comarcals: S'informa de L'Alacantí, València, L'Horta Sud i la JCPV. Rafael Pla López, coordinador de l'Àrea de Formació i Debat del PCPV
http://www.uv.es/~pla/PCPV
_____________________________________________________________________________ 1. Seminaris de la Tardor del PCPV: Dissabte 28 de setembre a les 10h: El món actual, el projecte de Maastricht i les nostres alternatives Dissabte 28 de setembre a les 16h: Els Moviments Polítics (PCE, IU...) i el debat cultural Diumenge 29 de setembre a les 10h: Els Moviments Socials; sindicalisme i feminisme Els ponents són els participants en l'Escola d'Estiu del PCE'96: València Alacant Castelló Avellanas,17,3 Pintor Murillo,37 Ronda Mijares,17,1º,2ª 28,10h: ponent Daniel Ortega Salvador Malonda Sara de Bedoya modera Amando García Antonio Díaz Amadeo Sanchis 28,16h: ponent Francisco Villegas Carles Ramon Rafael Pla modera Amando García Antonio Díaz Amadeo Sanchis 29,10h: ponent Ana Belén Fernández Fernando López-Egea Diana Rodríguez modera Amadeo Sanchis Antonio Díaz Rafael Pla Assistència:
Dissabte MatíDissabte VespradaDiumenge
Alacant211615
Castelló141212
València1349
TOTAL483236