Logo de la Universitat de València Logo Departament d'Informàtica Logo del portal

.
.

Jornada de Divulgació de la Investigació Doctoral en la ETSE-UV

  • 4 de juliol de 2016

Jornada de Divulgació de la Investigació Doctoral en la ETSE-UV

La 3a Jornada de Divulgació de la Investigació Doctoral en la Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE-UV) tindrà lloc el proper 4 Juliol 2016 a la Sala Joan Pelechano de la ETSE-UV a partir de les 9.00. Esta és la primera vegada que tindrem exposicions d'estudiants dels doctorats en informàtica, enginyeria química i electrònica.

 

La jornada és part de la fase d'investigació dels Programes de Doctorat impartits a la ETSE-UV, i té tres objectius fonamentals. En primer lloc pretén ser una oportunitat perquè els futurs doctors desenvolupen les seues competències d'exposició de treballs de recerca actual, i llur defensa davant un auditori expert. Des de la primera edició, la jornada es plantetja com a fòrum d'encontre i d'intercanvi d'experiències en investigació entre estudiants i professors, aquesta vegada veritablement interdisciplinar i enriquidor. Finalment, a través de les contribucions dels doctorands és posible oferir una visió actual i una projecció del futur sobre l'activitat dels diversos grups de recerca a la ETSE de la Universitat de València.

L'agenda de l'acte, així com l'agenda de la jornada i el tríptic amb més informació sobre les ponències és ací.

http://www.uv.es/uvweb/enginyeria/ca/escola-tecnica-superior-enginyeria/jornada-divulgacio-investigacio-doctoral-etse-uv-1285845344131/Novetat.html?id=1285974122126