University of Valencia logo Logo University-Society Awards of the Board of Trustees Logo del portal

XXVI edició

Premi Col·laboració Universitat-Empresa

La que ha sigut ja la 26 edició dels Premis Universitat Societat del Consell Social de la Universitat de València ha reconegut a Caixa Ontinyent, única caixa d’estalvis de la Comunitat Valenciana, en la modalitat Col·laboració Universitat-Empresa pels seus estrets vincles amb la Universitat de València a través de diferents programes i iniciatives.

Premi Alumni Plus 'Insigne UV'

D’altra banda, el premi Alumni Plus “Insigne UV ha recaigut en el jurista Alfredo Calot, llicenciat en Dret per la Universitat de València i secretari del Tribunal de Justícia de la Unió Europea des de 2010. Amb aquest guardó, la Universitat reconeix l’excel·lència professional i la contrastada trajectòria d’aquest jurista valencià.

Premi d’Excel·lència Docent

Finalment, la catedràtica de Fisiologia de la Universitat de València Consuelo Borrás és la guanyadora del Premi d’Excel·lència Docent, que reconeix la labor del professorat i la seua dedicació per a transmetre suport i entusiasme als estudiants universitaris. El jurat ha valorat el seu excel·lent i destacat acompliment i consideració en tots els criteris continguts en les bases de la convocatòria.

Reconeixement especial

D’altra banda, a més d’aquests tres guardons, el jurat d’aquesta edició dels Premis Universitat-Societat va acordar concedir un reconeixement especial a la Fundació ONCE. Ho ha fet per la seua històrica col·laboració amb la Universitat de València, que s’ha concretat any rere any en activitats i programes d’inclusió orientades a millorar la qualitat de les persones amb discapacitat.

 

Date: 19 de january de 2023.

Place Seu del Consell Social.

Images: