Account Login

Login in to your account

BioAps: Un projecte d'ApS amb estudiants del Grau en Biologia

Gener/16. Nou any: més paraules, més participants i nova web.

Estem ja en plena activitat del projecte per al curs 2016-17, enguany amb termes relacionats amb la botànica, gràcies a la incorporació de nous i noves alumnes del grau en Biologia.

L'augment de materials ha obligat a crear una nova web per allotjar el glossari (bioaps.uv.es), esperem que vos siga més útil i que ens envieu propostes de millora.

Setembre/16. Nous materials al web.

Acabat el projecte del curs 2015-16, ja tenim al web els materials al web. Algunes coses caldrà retocar-les una miqueta. Ara és el vostre temps de visitar els continguts i enviar suggeriments. Animeu-vos a millorar el treball fet.

Maig/16. Nous materials preparats.

Ja tenim els nous materials elaborats durant el curs 2015-16. Anem a començar el procés de revisió i incorporació a la web, en els seus diferents apartats. Ací vos anunciarem les diferents novetats que anem afegint.

Febrer/16. Un nou logo.

La Unitat de Web i Màrqueting de la Universitat de València ha creat una sèrie de materials gràfics per a disposar d'un logo i d'una marca pròpia. Mentre acabem de preparar els nous materials creats enguany, anirem reformant la web per introduir aquest grafisme.

Juliol/15. Un nou projecte comença.

La Universitat de València ha concedit a aquest projecte una ajuda i el reconeixement per a la seua execució durant el curs 2015-16.
Enguany podran participar alumnes de 1r i 2n curs del grau en Biologia. A principi del curs buscarem els nous participants.