• .

Conferència: “LIDERATGE I AVALUACIÓ: PERPSPECTIVES INTERNACIONALS”

11/05/17

El proper dimecres, 17 de maig, en la Facultat de Filosofia i Ciències de l’educació tindrà lloc la conferència de cloenda del Pla de Formació d’Impuls al Lideratge Docent: “LIDERATGE I AVALUACIÓ: PERPSPECTIVES INTERNACIONALS” a càrrec de Francesc Pedró, Cap de la secció d’Assessorament en Polítiques sectorials i Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) en l’Educació, UNESCO. La entrada és lliure fins a completar l’aforament.

ENTREGA DELS PREMIS RAGALO 2016-2017 A l'IMPULS DE L'ApS

02/05/17

Divendres passat 28 d'abril va tindre lloc en el Saló de Graus del Rectorat de la Universitat de València l'acte d'entrega de la 1a edició dels premis RAGALO a l'impuls de l'ApS. L'acte va estar presidit pel rector de la UV Esteban Morcillo Sánchez, que va estar acompanyat pel Vicerector de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa Ramón López Martín i la Directora del Centre de Formació i Qualitat "Manuel Sanchis Guarner" Mª Jesús Martínez Usarralde. L'entrega de premis es va desenvolupar en el marc de la Jornada de treball de la Xarxa UVApS i les exposicions de la primera promoció dels ApS puntuals de la UV.

  IV Jornades d'Innovació Educativa: La renovació docent en l'Ensenyament Superior

  27/04/17

  Els dies 4 i 5 de maig es celebren a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València les quartes Jornades de Innovació Educativa amb el títol "La renovació docent en l'Ensenyament Superior".

  [Llegir més]

  ApS: seminari, exposicions i entrega del Premi Ragalo.

  26/04/17

  El pròxim 28 d'abril en la Sala de Juntes del Rectorat, 3er pis, tindrà lloc el Seminari UVApS, exposicions ApS puntuals (1a edició) i entrega del premi RAGALO a l'impuls de l'ApS (1a edició) . L'entrada és lliure fins a completar aforament.

  SFPIE - Pla de Formació Continua 2017

  06/04/17

  Amb data de hui 6 d’abril de 2017 ha estat publicada al DOCV nº 8016 la Resolució de 3 d'abril la Direcció General de Funció Pública per la qual es convoquen les accions formatives del Pla de formació del personal al servei de la Generalitat. Dins d’aquest Pla de formació, la Universitat de València oferta una sèrie de cursos adreçats al seu Personal d'Administració i Serveis (PAS) i al Personal Docent i Investigador (PDI), cursos que podeu consultar mitjançant aquesta pàgina web del SFPIE. El període d'inscripció serà de 10 dies naturals, a partir de demà divendres 7 d'abril, a les 10:00 hores i romandrà obert fins al pròxim 17 d'abril a les 14:00 hores.

  [Llegir més]

  Horari i localització

  Horari d' atenció al públic dels serveis d'administració:

  09:00 - 14:00

   

  Centre de Formació i Qualitat "Manuel Sanchis Guarner"

  c/ Serpis, 29; Campus Tarongers, 46022 València (Espanya)

  (+34) 96 162 5030

   


  Ver mapa más grande

  + Vídeos

  Imatge de la portada del video;ESTIC 2014
  Imatge de la portada del video;Vídeo presentación
  Imatge de la portada del video;Introducción a uvX

  ESTIC 2014

  Des del curs 2009-2010, el Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE), depenent del Vicerectorat de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa de la Universitat de València, ha vingut fent un important esforç per recolzar la innovació educativa i el desenvolupament tecnològic entre els estudiants universitaris... [Llegir més]

  Vídeo presentación "Cómo crear un MOOC en la UV"

  En este vídeo aprenderemos a crear un MOOC en la plataforma http://uvx.uv.es de la Universitat de València.

  Introducción a uvX

  Autor:García Fabra, Diego; García Pilán, Pedro;

   
   
  Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies