• .

Pla de Formació Segon Quadrimestre Curs 2016-17

06/03/17

El Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa, informa del nou Pla de Formació per aquest quadrimestre, adreçat al Personal de Serveis i Administració (PAS) i al Personal Docent i Investigador (PDI) de la Universitat de València. Pots consultar els cursos i fer la inscripció en els enllaços següents a partir del proper dia 7 de març a les 09:00 hores, fins al 14 de març a les 14:00 hores.

[Llegir més]

Resolució de la Convocatòria de cursos MOOC per a professors de la Universitat de València

20/02/17

RESOLUCIÓ dels Vicerrectorats d'Estudis de Grau i Política Lingüística i de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa de la Universitat de València, de 17 de febrero de 2017, per la qual es publica la resolució de la convocatòria de cursos MOOC per a professorat de la Universitat de València.

Aquest 14 de febrer Conferència Inaugural de PILD, amb el professor Mariano Férnandez Enguita: “Més acadèmia i menys aula. És possible una altra docència a la Universitat?”

07/02/17

El proper 14 de febrer de 2017 s’inaugurarà una nova acció formativa de larga durada (75 hores), Pla de Formació d’Impuls al Lideratge Docent, adreçat a tot el PDI de la comunitat universitària, amb l’objectiu de millorar la nostra qualitat docent. L’acte comptarà amb l’assistència del Rector de la Universitat de València i del Vicerector de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa i tindrà lloc a les 11 hores, a l’ Aula Magna de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació , amb la conferència del professor Mariano Férnandez Enguita, “Més acadèmia i menys aula. És possible una altra docència a la Universitat?”.

[Llegir més]

Acte d'inauguració del Pla de Formació Integral del Professorat Universitari_FIPU-2017

30/01/17

La Jornada de presentació del Pla de Formació Integral de Professorat Universitari - FIPU, tindrà lloc el proper dimecres 1 de febrer, a les 9:30 h, a la Sala de Juntes de l’edifici de Rectorat, nivell 3, amb la intervenció de membres de l’equip rectorat i de la Professora Gracia Navarro Saldaña, Directora del Programa d'Estudis sobre la Responsabilitat Social, Universidad de Concepción, Chile.

[Llegir més]

  Convocatòria d'ajudes per a l'elaboració de MOOC per part del professorat de la Universitat de València.

  24/01/17

  La Universitat de Valencia considera prioritari i estrategic participar en aquesta iniciativa i per aixo té per objectiu dissenyar una serie d'accions, ajudes i incentius per fomentar la creació i el desenvolupament de MOOC de qualitat.

  [Llegir més]

  Horari i localització

  Horari d' atenció al públic dels serveis d'administració:

  09:00 - 14:00

   

  Centre de Formació i Qualitat "Manuel Sanchis Guarner"

  c/ Serpis, 29; Campus Tarongers, 46022 València (Espanya)

  (+34) 96 162 5030

   


  Ver mapa más grande

  + Vídeos

  Imatge de la portada del video;ESTIC 2014
  Imatge de la portada del video;Vídeo presentación
  Imatge de la portada del video;Introducción a uvX

  ESTIC 2014

  Des del curs 2009-2010, el Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE), depenent del Vicerectorat de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa de la Universitat de València, ha vingut fent un important esforç per recolzar la innovació educativa i el desenvolupament tecnològic entre els estudiants universitaris... [Llegir més]

  Vídeo presentación "Cómo crear un MOOC en la UV"

  En este vídeo aprenderemos a crear un MOOC en la plataforma http://uvx.uv.es de la Universitat de València.

  Introducción a uvX

  Autor:García Fabra, Diego; García Pilán, Pedro;

   
   
  Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies