Logo de la Universitat de València Logo Càtedra Ciutat de València Logo del portal

La Càtedra DAM celebra el Innotalk: Nous reptes en la recerca entorn del tractam

La Càtedra DAM impulsada per l'empresa Depuració d'Aigües del Mediterrani i la Universitat de València, amb el propòsit de desenvolupar i potenciar la gestió integral i la recuperació de recursos de l'aigua residual, celebra aquest primer Innotalk on es debatrà sobre els nous reptes que ha d'abordar la recerca en el tractament d'aigües residuals en els pròxims anys.

Dins de les activitats d'extensió universitària i difusió promogudes per la Càtedra, el pròxim 4 de maig es celebrarà un Innotalk que comptarà amb la participació destacada de les investigadores Ana Soares de la Universitat de Cranfield (Regne Unit), Ivet Ferrer de la Universitat Politècnica de Catalunya i Aurora Seco de la Universitat de València. El Innotalk comptarà també amb la presència d'estudiants de màster i doctorat, tècnics de l'administració local, autonòmica i nacional (CHJ) i tècnics de l'empresa privada.

L'objectiu d'aquestes trobades és fomentar la discussió, l'intercanvi d'idees o la generació de reptes en temes relacionats amb la gestió sostenible de l'aigua residual i la valorització dels seus recursos.

 

Data 4 de maig de 2018 de 09:00 a 11:00. Divendres.

 
 
Lloc de realització

Universitat de València

 
Organitza

La Càtedra DAM.

 

Contacta Jorge.Martinez@uv.es

 
Més informació