Logo de la Universitat de València Logo Càtedra Ciutat de València Logo del portal

Ordinador i calculadora
Convocatòria d'ajudes econòmiques destinades a pràctiques en finances
En línia

Ajudes econòmiques destinades a pràctiques acadèmiques externes en l'àrea de finances, Càtedra de Finances Internacionals – Banc Santander

 

El 19 de gener de 2024, s'ha publicat en el DOGV la resolució del Rectorat de la Universitat de València, per la qual es convoquen ajudes per a la realització de pràctiques externes en l'àrea de finances per a estudiants de la Universitat de València, a través de la Càtedra de Finances Internacionals - Banc Santander.

Aquestes ajudes estan destinades a la realització de pràctiques externes de l'estudiantat que curse estudis oficials en la Facultat d'Economia de la Universitat de València en el curs 2023/2024.

Es tracta d'ajudes diferenciades d'acord amb el següent criteri:

-Pràctiques a Espanya: 300 euros/mes.

-Pràctiques en un altre país de la UE diferent a Espanya: 600 euros/mes.

El període màxim de duració de les pràctiques serà de quatre mesos.

Les sol·licituds es poden presentar a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte en el DOGV fins a l'1 de març de 2024.

NOTA INFORMATIVA: Les sol·licituds s'han de presentar per registre electrònic tal com es reflecteix en la convocatòria. A més, els sol·licitants hauran d'emplenar el formulari online disponible en la plataforma de Beques Santander.

Enllaç al formulari online.

 

Data De 22 de gener de 2024 a 1 de març de 2024. 24h. Tots els dies.

 
 
Enllaç de conexió https://go.uv.es/sWlI8oi
 
Organitza
 

Contacta santander@uv.es

 
Més informació