El programa Universitats Estacionals arriba amb força un any més a Requena, en la seua tercera edició, gràcies a la col·laboració entre la Universitat de València, l'Ajuntament de Requena, la Diputació de València, Caixa Popular i l'Aula de Gastronomia (UV). Ens citem, com és costum, a l'Espai Cultural Feliciano A. Yeves de Requena (Av. del Raval, 9) per parlar-hi sobre els 'Vins d'ahir i de hui'.
Després del bon acolliment de l'edició inaugural de 2020 ('Innovació, cultura, dona i societat) i l'èxit de la segona edició de 2021 (La química en la vinificació), en aquesta tercera edició plantegem, el proper dia 24 de novembre, a partir de les 17:30 hores, un recorregut pels vins al llarg de la història, des dels seus orígens fins a l'actualitat.
Per a finalitzar, tindrem l'oportunitat de gaudir d'un tast de vins de diferents moments històrics, fruit de les diferents tradicions culturals, oferida per l'Aula de Gastronomia de la Universitat de València. La III UNIRE comptarà amb la participació de professorat i investigadors de la Universitat de València i amb professionals i experts del sector vitivinícola de la comarca compromesos amb el territori i amb l'elaboració de vins de qualitat.
Activitat gratuïta, Aforament limitat. Es recomana realitzar una inscripció prèvia a través del link: (veure: MÉS INFORMACIÓ).
Data De 15 de novembre de 2022 a 23 de novembre de 2022. 24h. Tots els dies.
- 24 de novembre de 2022 de 17:30 a 21:00. Dijous.
Espai Cultural Feliciano A. Yeves (Av. del Raval, 9. Requena)
Vicerectorat de Cultura i Societat (UV)
Diputació de València
Caixa Popular
Ajuntament de Requena
Aula de Gastronomia (UV).
Contacta territori@uv.es