Logo de la Universitat de València Logo Càtedra Ciutat de València Logo del portal

Seminari de Contractació Pública Sostenible
Seminari de contractació pública sostenible

Inscripció 

"APLICACIÓ I MESURAMENT DE CRITERIS SOCIALS I AMBIENTALS EN ELS CONTRACTES MENORS"

La contractació pública estratègica és un nou paradigma que permet al sector públic alinear les seues pràctiques d'adquisició de béns, serveis i obres amb les polítiques públiques per a afavorir el desenvolupament sostenible, especialment en l'àmbit de la igualtat, el benestar social i la protecció ambiental. L'actual Llei de Contractes del Sector Públic permet i afavoreix esta pràctica.

Els centres universitaris, en este àmbit, tenen un gran potencial a desenvolupar una major coherència entre els seus processos de contractació i compra i les polítiques educatives que persegueixen afavorir quant a la sostenibilitat social, econòmica i ambiental en el marc de l'Agenda 2030 de les Nacions Unides.

En aquest seminari es combinarà la formació teòrica amb la seua aplicació pràctica tenint en compte la legislació pertinent i les estratègies i documents de la pròpia UV, abordant les possibilitats d'implementar els criteris socials i ambientals als contractes menors que gestiona la Universitat de València, que, encara que són de menor quantia, generen un important impacte en el desenvolupament universitari global.

Dates: 15 i 16 de novembre de 2023, de 9h a 14h

Duració: 10 hores (dues sessions de 5 hores)

Lloc: Jardí Botànic de la Universitat de València

Organitza: Càtedra d'Economia del Bé Comú de la Universitat de València (CEBC) i el Vicerectorat de Sostenibilitat, Cooperació i Vida Saludable.

 
Període de l'esdeveniment:

Data De 9 de novembre de 2023 a 14 de novembre de 2023. 24h. Tots els dies.

 
  • De 15 de novembre de 2023 a 16 de novembre de 2023. Dimecres i dijous de 09:00 a 14:00.
 
 
Lloc de realització

Jardí Botànic de la Universitat de València

 
Organitza

Càtedra d'Economia del Bé Comú (CEBC) i el Vicerectorat de Sostenibilitat, Cooperació i Vida Saludable de la Universitat de València.

https://www.uv.es/catedra-economia-bien-comun/es/catedra-economia-del-bien-comun.html

 

Contacta beatriz.medina@ext.uv.es

 
Més informació