Congrés

L'objectiu principal del congrés és fomentar la discussió sobre els treballs en Intel·ligència Artificial que es desenvolupen dins del domini lingüístic català, així com reunir els membres d'aquesta comunitat investigadora.

Les millors contribucions seran convidades a ser publicades en un número especial de les revistes Pattern Recognition Letters i Journal of Applied Logic. Aquests articles seguiran un segon procés de revisió.

Àrees d'interès

Us convidem a presentar contribucions relacionades amb:

- Agents i sistemes multi-agent
- Visió artificial
- Aprenentatge automàtic
- Xarxes neuronals artificials
- Sistemes evolutius
- Modelatge cognitiu
- Lògica borrosa i raonament
- Llenguatge natural
- Mineria de dades
- Robòtica
- Planificació i satisfactibilitat
- Programació amb restriccions
- Aplicacions de la IA

Contacte

Per a contactar amb el comitè organitzador podeu dirigir-vos a la següent adreça de correu:

  ccia2015vlc@gmail.com

Si necessiteu contactar amb el comitè científic empreu aquesta altra adreça:

  ccia2015vlc@easychair.org

Col·laboradors

Entitats col·laboradores:

El comitè organitzador del 18è Congrés de l'Associació Catalana d'Intel·ligència Artificial vol agrair el suport desinteressat de les següents entitats col·laboradores.

image

Generalitat Valenciana

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana dóna suport a l'organització d'aquest congrés científic internacional.

image

Servei de Política Lingüística

El Servei de Política Lingüística treballa per l'assoliment de l'ús normalitzat de la llengua pròpia i per l'augment del plurilingüisme a la universitat.

image

Càtedra Divulgació Ciència

La Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València té com a objectiu que la població valore la ciència i que participe en el pensament científic.

image

Institut d'Estudis Catalans

Acadèmia catalana de les ciències i les humanitats amb molta influència social que acull part de l'elit científica de l'àmbit lingüístic català.

image

Màster ISAW

El Màster en Enginyeria de Serveis i Aplicacions Web forma a especialistes TIC en el desenvolupament de projectes i aplicacions Web empresarials.

image

Caixa Popular

Caixa Popular és una empresa cooperativa valenciana de serveis, financers i d'altres próxims, amb una gran vocació social, d'arrelament i localisme.

image

ACIA

L'Associació Catalana d'Intel·ligència Artificial promou i difon els estudis, mètodes, tècniques i aplicacions de la IA dins la cultura catalana

image

ETSE-UV

Situada al campus de Burjassot-Paterna, l'ETSE-UV organitza i projecta els estudis i investigacions en les àrees de l'enginyeria de la Universitat de València.

image

Octubre CCC

Al cor del Cap i Casal, l'Octubre CCC és una aposta ferma pel revifament de la cultura i la societat de tot el nostre país des d'una perspectiva nacional i de progrés.