Premio Sapiens Vicente Cerverón

24/04/15

Premi Sapiens Acadèmic 2015 al professor Vicente Cerverón Lleó

Ahir dijous en el sopar de la Semanainformática.com, organitzada pel Col·legi d'Oficial Enginyers en informàtica de la Comunitat Valenciana es va atorgar el Premi Sapiens Millor a l'Acadèmic 2015 al professor Vicente Cerverón, del departament d'Informàtica de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria.

[Llegir més]

  Curso Análisis forense y peritaje

  21/04/15

  Curs d'Introducció a l'anàlisi forense i peritatges en comunicacions (COGITT)

  El pròxim dia 5 de maig de 2015 a les 15:30 hores, a la Sala de Juntes (0.2.4) de l’ETSE-UV, s'impartirà el curs d'Introducció a l'anàlisi forense i peritatges en comunicacions impartit per professionals del Col·legi de Graduats en Enginyers Tècnics de Telecomunicacions.

  [Llegir més]

   21/04/15

   Investigadors de l’ETSE-UV obtenen finançament per a la realització de Projectes de R+D+I en programes del Ministeri d'Economia i Competitivitat

   Cinc sol·licituds presentades a les convocatòries del Programa Estatal de Recerca Desenvolupe i Innovació Orientada als Reptes de la Societat i del Programa Estatal de Recerca Científica i Tècnica d'Excel·lència han obtingut finançament per un import total de 600.000 €.

   [Llegir més]

    Visitia planta incineradora

    21/04/15

    Estudiants i estudiantes del màster d’Enginyeria Ambiental visiten la planta incineradora de Constantí (Tarragona)

    El passat divendres 17 d’abril, estudiants i estudiantes de l’assignatura “Gestió i Tractament de Residus” del primer curso del màster d’Enginyeria Ambiental visitaren la planta incineradora de Residus de Constantí a Tarragona, amb els professor de l’esmentada assignatura Alberto Bouzas i Luis Borras.

     20/04/15

     Dijous que ve 23 d'abril de 15:00 a 17:00 tindrà lloc en l'aula AE-2.4 la xarrada de seguretat informàtica titulada: "Polítiques de Seguretat i Forocoches".

     La xarrada serà impartida per Carlos Sahuquillo, consultor de seguretat especialitzat en entorns financers en GMV, amb més de 10 anys d'experiència en seguretat informàtica, tant a nivell tècnic (test d'intrusió, anàlisi de vulnerabilitats, auditoria de seguretat) com a normatiu. En aquesta xarrada, es parlarà de com s'han d'anar adaptant les Polítiques de Seguretat segons la normativa, l'entorn, els canvis tecnològics i el nombre de trolls que es connecten a molestar.

      14/04/15

      Jornada sobre "Seguretat i tecnologies de la capa de vista en aplicacions web empresarials" a l'ETSE-UV

      El pròxim dijous 30 d'abril tindrà lloc a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE-UV) la 5ª Jornada de Tecnologies Orientades al Desenvolupament de Serveis i Aplicacions Web. La jornada acollirà dues xerrades sobre seguretat i tecnologies de la capa de vista en aplicacions web empresarials. L'assistència a les conferències, les quals s'impartiran en l'horari de 15h a 18h i seran de caire tècnic i divulgatiu, està oberta a tota la comunitat universitària i al públic en general.

      [Llegir més]

       Semanainformatica.com 2015

       10/04/15

       Semanainformatica.com 2015

       Del 20 al 24 d'abril torna semanainformatica.com, punt de trobada dels professionals de les TI, baix el lema 10 anys impulsant un món digital.

       [Llegir més]

        abr.
        26 - 26

        Agenda setmanal

        + esdeveniments

        Enquesta de satisfacció de titulats/des

        Egressats/des de títols de grau o de màster oficial disposen de qüestionaris per mostrar en quina mesura estan satisfets/es amb la titulació cursada.

         

        Premis Xavier Gómez i Font a la qualitat lingüística

        Premis Xavier Gómez i Font a la qualitat lingüística dels treballs de fi de grau i de màster en valencià i en anglès

         

        Preinscripció als 108 màsters oficials

        La Universitat de València obri el termini de preinscripció per als màsters oficials del curs 2015-2016.

         

        Ajudes a Associacions i Col·lectius d'estudiants de la Universitat de València

        Ajudes per a Projectes de Cooperació, Educació per al Desenvolupament i Sensibilització

         

        Jornada ‘Uniempren, plataforma de suport per a projectes socials’

        Obert el termini d'inscripció (gratuïta). La jornada servirà per a donar a conèixer els serveis d’Uniempren, plataforma universitària de micromecenatge.

         

        Enquestes d'avaluació de la docència

        Del 20 d'abril al 24 de maig, l'alumnat de grau i màster té obertes en secretaria virtual enquestes per avaluar la docència del segon quadrimestre i anual.

         

        + Vídeos

        Imatge de la portada del video;Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
        Imatge de la portada del video;Video aéreo de la ETSE-UV
        Imatge de la portada del video;Més de 500 alumnes de secundària han omplit aquesta setmana els laboratoris de la ETSE

        Escola Tècnica Superior d'Enginyeria

        Vídeo institucional de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria

        Video aéreo de la ETSE-UV

        Breve recorrido por las instalaciones de la Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València, en el campus de Burjassot-Paterna.

        Més de 500 alumnes de secundària han omplit aquesta setmana els laboratoris de la ETSE

        L'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València ha acollit aquesta setmana a més de 500 alumnes que han realitzat pràctiques en els laboratoris del centre. Els treballs, desenvolupats durant tota la setmana, han sigut adaptats al seu nivell educatiu. L'objectiu principal del programa és la col·laboració de... [Llegir més]

         
         
        Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord