ESA-VALSPACE

Els laboratoris del Consorci Espacial Valencià i l'ESA situats en la UPV i la UV, referència internacional

04/02/16

El Director del Centre Europeu de Recerca i Tecnologia Espacial (ESTEC) de l'Agència Espacial Europea (ESA), Franco Ongaro, ha visitat avui els laboratoris conjunts amb el Consorci Espacial Valencià.

[Llegir més]

  Coferència (In)Seguridad de las comunicaciones

  Conferència en l'ETSE-UV: (In)Seguretat de les comunicacions mòbils

  04/02/16

  El dimecres 10 de febrer entre les 15 i les 17 hores, en l'aula 2.4 de l’ETSE-UV, es realitzarà una conferència sobre seguretat informàtica amb el títol de (In)Seguretat de les comunicacions mòbils. La conferència estarà càrrec dels socis fundadors de l'empresa de seguretat Layakk, José Picó i David Pérez.

  [Llegir més]

   Acreditació GIT-GIET

   Informes favorables definitius de la re-acreditació dels Graus en Enginyeria Electrònica de Telecomunicació i en Enginyeria Telemàtica

   04/02/16

   L’ETSE-UV ha rebut els informes definitius favorables emesos per AVAP sobre la re-acreditació dels Graus en Enginyeria Electrònica de Telecomunicació i en Enginyeria Telemàtica.

   [Llegir més]

    Xerrada COPITIVAL

    Conferència del Degà del Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Industrials i de Grau de València

    03/02/16

    El pròxim 10 de febrer D. José Luis Jorrín, Degà del Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Industrials i de Grau de València vindrà a l’ETSE-UV a impartir una conferència dirigida als estudiants de quart curs de Grau en Enginyeria Química i en Enginyeria Electrònica Industrial sobre aspectes relacionats amb la professió i el col·legi.

    [Llegir més]

     Xerrada TFG

     Xerrada sobre la realització de Treballs de Fi de Grau en l’ETSE-UV

     02/02/16

     Dimarts que ve, 9 de febrer, tindrà lloc una xerrada sobre la realització de Treballs de Fi de Grau en l’ETSE-UV. La conferència comptarà amb la presència d'alumnat que ja ha finalitzat el seu TFG i estarà a la disposició de les persones assistents a fi de resoldre tots els dubtes que puguen tenir sobre aquest tema.

     [Llegir més]

      The Journey

      Obert el termini d'inscripció per a participar en l'escola d'estiu “The Journey” organitzada per Climate KIC (Partenariado Públic-Privat d'innovació en el camp del canvi climàtic més gran d'Europa)

      01/02/16

      “The Journey” és una escola d'estiu internacional d'entre 5 i 3 setmanes de durada organitzada per Climate KIC (www.climate-kic.org/) amb l'objectiu d'oferir a estudiants de postgrau la possibilitat de convertir-se en la pròxima generació de líders de la innovació entorn del canvi climàtic.

      [Llegir més]

       Acreditación Bioinformática

       El màster en Bioinformàtica comença la renovació de l'acreditació

       28/01/16

       Durant les visites, programades per als pròxims 1, 2 i 3 de febrer, els avaluadors inspeccionaran les instal·lacions i s'entrevistaran amb els diferents col·lectius involucrats en el títol: alumnat, professorat, equips directius, egressats/as, ocupadors, etc.

       [Llegir més]

        feb.
        6 - 7

        Agenda setmanal

        + esdeveniments

        Erasmus + 2016 Convocatòria projectes a professors

        La Comissió Europea ha publicat en el Diari Oficial de la Unió Europea del 20 d'octubre de 2015, la Convocatòria del Programa Erasmus+ per a l'any 2016.

         

        Curs de formació de representants d'estudiants

        Inscripció oberta. El curs està dirigit a estudiants i estudiantes que han estat elegits com a representants en el curs 2015-2016.

         

        Aula Oberta d'Escriptura Creativa

        1er termini de matrícula destinat als estudiants de la Universitat de València i participants de la Nau Gran: Del 18 de desembre de 2015 al 14 de febrer.

         

        La Nau dels Estudiants Edició febrer/abril 2016

        La Nau dels Estudiants i les Estudiantes ofereix 17 cursos i tallers que tindran lloc a febrer i abril al campus de Tarongers. Matrícula oberta

         

        Concurs per a la publicació de treballs de investigació

        Les Corts Valencianes convoquen un concrus per a la publicació d’un màxim de dos rteballs de investigació o tesis doctorals

         

        + Vídeos

        Imatge de la portada del video;Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
        Imatge de la portada del video;Video aéreo de la ETSE-UV
        Imatge de la portada del video;Més de 500 alumnes de secundària han omplit aquesta setmana els laboratoris de la ETSE

        Escola Tècnica Superior d'Enginyeria

        Vídeo institucional de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria

        Video aéreo de la ETSE-UV

        Breve recorrido por las instalaciones de la Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València, en el campus de Burjassot-Paterna.

        Més de 500 alumnes de secundària han omplit aquesta setmana els laboratoris de la ETSE

        L'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València ha acollit aquesta setmana a més de 500 alumnes que han realitzat pràctiques en els laboratoris del centre. Els treballs, desenvolupats durant tota la setmana, han sigut adaptats al seu nivell educatiu. L'objectiu principal del programa és la col·laboració de... [Llegir més]

         
         
        Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord