Expociència 2016

L’ETSE-UV col·labora i acull EXPOCIÈNCIA 2016

23/05/16

Dissabte 28 de maig de 10 a 14 hores es desenvolupa EXPOCIÈNCIA, un conjunt d'activitats organitzades per la Universitat i per les empreses instal·lades en el PCUV, Parc Científic de la Universitat de València, per a obrir i mostrar la investigació en ciència i tecnologia a públic de totes les edats, fins i tot als més menuts, en un format lúdic d'aprenentatge.

[Llegir més]

  Èxit dels Estudiants del Màster en Bioinformàtica en les Jornades de Bioinformàtica.

  Èxit dels Estudiants del Màster en Bioinformàtica en les Jornades de Bioinformàtica.

  23/05/16

  S'acaben de celebrar les XIII Jornades de Bioinformàtica a València amb una gran presència de professors, i el que és més destacable, d'estudiants del Màster en Bioinformàtica, la qual cosa indica el gran nivell obtingut pels recentment graduats en aquest màster.

  [Llegir més]

   Una alumna del Màster Universitari en Enginyeria de Telecomunicació participarà en un menjar al costat de 22 premis Nobel

   Una alumna del Màster Universitari en Enginyeria de Telecomunicació participarà en un menjar al costat de 22 premis Nobel

   23/05/16

   Irene Martín Morató, estudiant del Màster Universitari en Enginyeria de Telecomunicació, està entre els seleccionats per a participar en el menjar que la Fundació Premis Rei Jaime I organitza al costat dels 22 premis Nobel que componen el jurat.

   [Llegir més]

    Pràctiques en empresa

    Sol·licituts pràctiques en Empresa Curs 2016/17

    23/05/16

    Del 23 de maig al 5 de juny de 2016. A través de la Secretaria Virtual (correu electrònic - Opció "Pràctiques") Presentació de Autopracticum fins al 23 Juny

     ESNox-1

     La branca estudiantil del IEEE de la Universitat de València lidera la creació d'un nanosatèl·lit

     20/05/16

     En col·laboració amb les diferents branques espanyoles d'estudiants del IEEE, associació internacional d'Enginyers Elèctrics, Electrònics, Informàtics i de Telecomunicacions amb més de 430,000 associats en 160 països, la UV lidera el projecte de l'elaboració d'un satèl·lit conegut amb el nom de ESNox-1.

     [Llegir més]

      MOTIVEM

      Magnífics resultats de l'ETSE-UV en els premis MOTIVEM

      17/05/16

      Dimecres passat 11 de maig es va celebrar el lliurament de premis de la tercera edició dels Premis MOTIVEM, que reconeixen les millors idees emprenedores eixides de les Aules de la Universitat de València. Dels 92 equips participants, cinc van pertànyer a la ETSE, i dues van ser reconeguts en el palmarès final.

      [Llegir més]

       CTEM CV

       Participació de l’ ETSE-UV en l’I CONGRÉS CTEM DE LA COMUNITAT VALENCIANA

       16/05/16

       En el marc de la Primavera Educativa, els mateixos dies (13, 14 i 15 de maig), es va celebrar el Primer Congrés CTEM de la Comunitat Valenciana.

       [Llegir més]

        maig
        27 - 29

        Agenda setmanal

        + esdeveniments

        Erasmus + 2016 Convocatòria projectes a professors

        La Comissió Europea ha publicat en el Diari Oficial de la Unió Europea del 20 d'octubre de 2015, la Convocatòria del Programa Erasmus+ per a l'any 2016.

         

        Preinscripció als 113 màsters oficials

        La Universitat de València obri el termini de preinscripció per als màsters oficials del curs 2016-2017

         

        Procediment RM1 per a graus i màsters

        Durant tot el mes de maig està actiu en la plataforma del SGIC el procediment per a la gestió dels recursos materials (RM1).

         

        Cinema, ciència i existència

        Curs. Ja està oberta la inscripció. Els estudiants de llicenciatura, diplomatura i enginyeria poden convalidar aquest curs per 2 crèdits de lliure elecció.

         

        Com maximitzar el benefici empresarial

        Curs. Ja està oberta la inscripció. Els estudiants de llicenciatura, diplomatura i enginyeria poden convalidar aquest curs per 2 crèdits de lliure elecció.

         

        Xerrada Erasmus Pràctiques 2016-2017

        Xerrada informativa de la convocatòria Erasmus Pràctiques per al curs 2016-2017.

         

        EXPOCIÈNCIA 2016

        La Universitat celebra la Expociència 2016, la gran festa de la ciència, la tecnologia i la innovació, per a tots públics, al Parc Científic

         

        + Vídeos

        Imatge de la portada del video;Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
        Imatge de la portada del video;Video aéreo de la ETSE-UV
        Imatge de la portada del video;Vídeo presentació GTA Spano 2016

        Escola Tècnica Superior d'Enginyeria

        Vídeo institucional de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria

        Video aéreo de la ETSE-UV

        Breve recorrido por las instalaciones de la Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València, en el campus de Burjassot-Paterna.

         
         
        Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord