26/03/15

Jornada Informativa sobre el Màster en Enginyeria Química de la Universitat de València (per al curs 2015-2016)

Dirigit a estudiants i estudiantes de l'últim curs del Grau en Enginyeria Química. Dimecres 1 d'abril, a les 17:00 en l'aula 4.1.1.

  Proyectos excelencia

  12/03/15

  Dos projectes d’excel·lència científica de la Universitat de València reben 3’5 milions d’euros de l’European Research Council

  Dues potents línies de recerca es consoliden en la Universitat de València gràcies a la nova embranzida de l’European Research Council (ERC), que acaba de concedir ajudes per valor de més de 3’5 milions d'euros als investigadors Alejandro Gaita Ariño (ICMol) i Gustau Camps Valls (LPI). Es tracta de les beques Consolidator Grant, destinades a afermar nous grups de recerca en la frontera del coneixement.

  [Llegir més]

   Preinscripción másteres 2015-2016

   09/03/15

   Preinscripció màsters curs 2015-2016

   Obert el període de preinscripció dels màsters oficials per al curs 2015-2016

   03/03/15

   Nou equip de direcció de l’ETSE-UV

   El nou equip de direcció de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València està integrat, a banda de la directora Paula Marzal, per la professora Ana Dejoz, i els professors Francisco Grimaldo, José Torres i Juan Bautista Ejea (aquest últim com a secretari del Centre).

    24/02/15

    Paula Marzal, elegida com a directora de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria

    Paula Marzal, professora del Departament d'Enginyeria Química ha sigut elegida aquest dimarts com a directora de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE) de la Universitat de València. El resultat de les eleccions ha sigut de 19 vots per a la professora Marzal, 13 vots per al professor Pedro Morillo y dos en blanc.

    [Llegir més]

     24/02/15

     Xerrada-Trobada: “De la Universitat a l'empresa privada: Una experiència satisfactòria en Capgemini”

     Dijous que ve 5 de març a les 15:00 en l'aula 2.3 de l’ETSE-UV tindrà lloc la Xerrada-Trobada amb Manuel Cid García, per a exposar i comentar amb els assistents el seu treball i experiència professional en importants projectes de programari, tant en la Universitat com en l'empresa privada.

     [Llegir més]

      19/02/15

      Xarrada de seguretat informàtica: Hacking Ètic

      La xarrada serà oferida per Florencio Cano Gavarda, consultor de seguretat informàtica en l'empresa valenciana SEINHE i responsable d'esdeveniments de ISACA València. En aquesta xarrada es mostraran els passos que els atacants segueixen quan ataquen un sistema informàtic i es faran demostracions d'eines típiques empleades. Tots els assistents estan convidats a participar portant el seu propi portàtil que idealment ja haurien de tenir configurat amb una màquina Kali Linux i una altra amb distribució Metasploitable configurades perquè puguen fer-se ping entre elles i amb l'accés a la wifi del centre.

      març
      29 - 29

      Agenda setmanal

      + esdeveniments

      Enquesta de satisfacció de titulats/des

      Egressats/des de títols de grau o de màster oficial disposen de qüestionaris per mostrar en quina mesura estan satisfets/es amb la titulació cursada.

       

      Premis Xavier Gómez i Font a la qualitat lingüística

      Premis Xavier Gómez i Font a la qualitat lingüística dels treballs de fi de grau i de màster en valencià i en anglès

       

      Preinscripció als 108 màsters oficials

      La Universitat de València obri el termini de preinscripció per als màsters oficials del curs 2015-2016.

       

      Exposició dels guanyadors del II Concurs Fotogràfic

      En el marc de la celebració Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona , vam presentar el II Cocurs fotogràfic "Dona i ciència".

       

      + Vídeos

      Imatge de la portada del video;Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
      Imatge de la portada del video;Video aéreo de la ETSE-UV
      Imatge de la portada del video;Més de 500 alumnes de secundària han omplit aquesta setmana els laboratoris de la ETSE

      Escola Tècnica Superior d'Enginyeria

      Vídeo institucional de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria

      Video aéreo de la ETSE-UV

      Breve recorrido por las instalaciones de la Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València, en el campus de Burjassot-Paterna.

      Més de 500 alumnes de secundària han omplit aquesta setmana els laboratoris de la ETSE

      L'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València ha acollit aquesta setmana a més de 500 alumnes que han realitzat pràctiques en els laboratoris del centre. Els treballs, desenvolupats durant tota la setmana, han sigut adaptats al seu nivell educatiu. L'objectiu principal del programa és la col·laboració de... [Llegir més]

       
       
      Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord