27/02/15

II Jornada d’Organització de Centres Educatius: participació i igualtat d’oportunitats a l’escola pública

El proper dijous 5 de març de 2015 la Nau Centre Cultural de la Universitat de València acollirà la II Jornada d’Organització de Centres Educatius, que enguany girarà al voltant de la “participació i igualtat d’oportunitats a l’escola pública”. La Jornada, que està organitzada per professorat d’Organització de Centres Educatius del Departament de Didàctica i Organització Escolar de la Universitat de València i el Fòrum Europeu d’Administradors de l’Educació del País Valencià, en col·laboració amb el Vicerectorat de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa de la Universitat de València, s’adreça a estudiants de Magisteri, Pedagogia, Educació Social i Màsters i Doctorats en Educació, a famílies, professorat i professionals de l’educació i a la comunitat educativa en general.

[Llegir més]

  24/02/15

  Paula Marzal, elegida com a directora de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria

  Paula Marzal, professora del Departament d'Enginyeria Química ha sigut elegida aquest dimarts com a directora de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE) de la Universitat de València. El resultat de les eleccions ha sigut de 19 vots per a la professora Marzal, 13 vots per al professor Pedro Morillo y dos en blanc.

  [Llegir més]

   24/02/15

   Xerrada-Trobada: “De la Universitat a l'empresa privada: Una experiència satisfactòria en Capgemini”

   Dijous que ve 5 de març a les 15:00 en l'aula 2.3 de l’ETSE-UV tindrà lloc la Xerrada-Trobada amb Manuel Cid García, per a exposar i comentar amb els assistents el seu treball i experiència professional en importants projectes de programari, tant en la Universitat com en l'empresa privada.

   [Llegir més]

    19/02/15

    Xarrada de seguretat informàtica: Hacking Ètic

    La xarrada serà oferida per Florencio Cano Gavarda, consultor de seguretat informàtica en l'empresa valenciana SEINHE i responsable d'esdeveniments de ISACA València. En aquesta xarrada es mostraran els passos que els atacants segueixen quan ataquen un sistema informàtic i es faran demostracions d'eines típiques empleades. Tots els assistents estan convidats a participar portant el seu propi portàtil que idealment ja haurien de tenir configurat amb una màquina Kali Linux i una altra amb distribució Metasploitable configurades perquè puguen fer-se ping entre elles i amb l'accés a la wifi del centre.

    Convocatoria California-Spain Campus

    12/02/15

    Convocatòria California-Spain Campus

    La Universitat de València convoca el programa d'innovació "California Spain-Campus" dirigit a seleccionar i formar estudiants de grau, màster i doctorat oficial de la Universitat de València en el marc del Campus d'Excel·lència Internacional VLC/CAMPUS. Este programa persegueix fomentar activitats específiques d'innovació que impulsen el talent i l'esperit emprenedor dels estudiants del campus.

    [Llegir més]

     05/02/15

     Programa Entreiguals. Mentoria d’estudiants i estudiantes

     Vols ser Mentor o Mentora? L’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria posa en marxa, juntament amb el SeDI (Servei d’Informació i Dinamització), el programa Entreiguals de mentoria d’estudiants i estudiantes de la Universitat de València.

     [Llegir més]

      04/02/15

      Innovació Educativa en Enginyeria Química

      @tic. revista d’innovació educativa de la Universitat de València ha publicat un nou nombre que inclou el Monogràfic titulat: "Innovació docent en Enginyeria Química", que ha coordinat la professora Paula Marzal de l’ETSE-UV.

      [Llegir més]

       feb. - març
       27 - 1

       Agenda setmanal

       + esdeveniments

       Enquesta de satisfacció de titulats/des

       Egressats/des de títols de grau o de màster oficial disposen de qüestionaris per mostrar en quina mesura estan satisfets/es amb la titulació cursada.

        

       Premis Xavier Gómez i Font a la qualitat lingüística

       Premis Xavier Gómez i Font a la qualitat lingüística dels treballs de fi de grau i de màster en valencià i en anglès

        

       Tallers de la Nau dels Estudiants i les Estudiantes

       Matrícula oberta fins a l'1 de març a ENTREU

        

       Convocàtoria programa d´Innovació "California Spain-Campus"

       Dirigida a seleccionar 10 estudiants de grau, màster i doctorat oficial de la UV, en el marc del Campus d'Excel·lència Internacional VLC/CAMPUS. El termini finalitza el dia 10 de març a les 12:00

        

       Convocatòria Sicue 2015-2016

       Del 20 de febrer al 28 de març, ambdós inclosos romandrà obert el període per a fer la sol·licitud Sicue (programa de mobilitat en altra universitat espanyola).

        

       + Vídeos


       Warning: pg_pconnect(): Unable to connect to PostgreSQL server: could not connect to server: Connection refused Is the server running on host "dbpostgres.uv.es" (147.156.1.69) and accepting TCP/IP connections on port 5450? in /var/www_webservsec/includes/conex.php on line 61
       Imatge de la portada del video;Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
       Imatge de la portada del video;Video aéreo de la ETSE-UV
       Imatge de la portada del video;Més de 500 alumnes de secundària han omplit aquesta setmana els laboratoris de la ETSE

       Escola Tècnica Superior d'Enginyeria

       Vídeo institucional de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria

       Video aéreo de la ETSE-UV

       Breve recorrido por las instalaciones de la Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València, en el campus de Burjassot-Paterna.

       Més de 500 alumnes de secundària han omplit aquesta setmana els laboratoris de la ETSE

       L'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València ha acollit aquesta setmana a més de 500 alumnes que han realitzat pràctiques en els laboratoris del centre. Els treballs, desenvolupats durant tota la setmana, han sigut adaptats al seu nivell educatiu. L'objectiu principal del programa és la col·laboració de... [Llegir més]

        
        
       Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord