16/12/14

Conferència Sr Degà Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Industrials i de Grau de València dilluns 22 de desembre de 2014

D. Jose Luis Jorrín, Degà del Co·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Industrials i de Grau de València impartirà una conferència dirigida als estudiants de Grau en Enginyeria Química i en Enginyeria Electrònica Industrial sobre aspectes relacionats amb la professió i el col·legi. Es tracta d'una activitat de l'assignatura Enginyeria, Societat i Universitat. La conferència tindrà lloc el dilluns 22 de desembre de 2014 a les 11:30 hores en el Saló de Graus de l'ETSE-UV situat en el bloc 0 de l'ETSE-UV

  15/12/14

  Tancament de Nadal de l'ETSE-UV

  Segons indica el calendari laboral i seguint les instruccions de la Gerència, per les festivitats nadalenques, des del dia 24 de desembre fins al 6 de gener l’edifici romandrà tancat amb l’excepció dels dies 29 i 30 de desembre en que hi haurà activitat normal (sense classes).

  Eleccions d'estudiants al Claustre i Junta de Centre

  14/12/14

  Resultats definitius de les eleccions d'Estudiantat a Junta de Centre i ADR ETSE-UV i Claustre

  Resultats definitius per a la renovació d'Estudiantat a Junta de Centre i l'ADR de l'ETSE-UV i Claustre

  [Llegir més]

   El COGITT premia a dos titulados de la ETSE-UV

   08/12/14

   El COGITT premia a dos titulats de l’ETSE-UV

   Divendres passat 12 va tenir lloc el Sopar de Gala del Col·legi Oficial de Graduats i Enginyers Tècnics de Telecomunicació de la Comunitat Valenciana, en el qual va tenir lloc el lliurament de Premis 2014 que concedeix aquest Col·legi, dos dels quals van recaure en titulats de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria ETSE-UV de la Universitat de València.

   [Llegir més]

    Acte de graduació curs 2013-2014

    02/12/14

    Celebració de l'Acte de Graduació de Titulats i Titulades a l'ETSE-UV curs 2013-14

    El dia 3 de desembre (dimecres) a les 17:30 hores, en la Sala Darwin de l'Aulari Interfacultatiu del campus de Burjassot, l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València (ETSE-UV) es va celebrar, com cada any des de la seua creació, l'Acte Acadèmic de Graduació de Titulats, i aquest any ha correspost als qui han obtingut el títol d’Enginyeria o Grau al llarg del Curs Acadèmic 2013-2014.

    [Llegir més]

     GreenIdea

     01/12/14

     El professor Juan José Martínez, entre els premiats al concurs GreenIdea

     La Universitat de València, dins de les accions que desenvolupa a través del Programa Campus Sostenible, ha premiat les millors idees presentades per alumnes i professors que ajuden a conscienciar-se de la responsabilitat amb l'ambient i el desenvolupament sostenible i promoure accions de millora dins dels campus. En la categoria de Mobilitat sostenible, el professor Juan José Martínez ha guanyat amb ‘Cotxe compartit en la UVEG’.El projecte proposa la implantació d'un sistema de cotxe compartit que permeta reduir el nombre de viatges en vehicle privat als membres de la comunitat universitària. El rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, ha lliurat els premis.

     Dona i Enginyeria

     01/12/14

     Jornada 10 de desembre "Dona i Enginyeria"

     La Unitat d’Igualtat de la Universitat de València juntament amb l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE-UV) i l’organització WIE-IEEE Espanya conviden a tota la comunitat universitària, estudiants i professors de secundària i batxiller i públic en general a assistir a la ponència “Dona i enginyeria. Un més un no sempre sumen dos” que es celebrarà el proper dimecres 10 de desembre a partir de les 11.30 hores al saló de graus Joan Pelechano de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria.

     [Llegir més]

      des.
      21 - 21

      Agenda setmanal

      + esdeveniments

      Incentius per a l'elaboració en valencià de materials docents, tesis i articles

      Ajuts per a l'elaboració en valencià de materials docents, tesis doctorals i articles d’investigació o divulgació, per al personal, becaris d’investigació UV.

       

      Enquestes d'avaluació del professorat

      Del 24 de novembre al 31 de desembre, l'alumnat de grau i màster té obertes en secretaria virtual enquestes per avaluar el professorat del primer quadrimestre.

       

      Relacions de Gènere

      Matrícula oberta de 4 assignatures de Relacions de Gènere, adaptades a cada branca de coneixement, es podran incorporar a l'expedient acadèmic com 6 crèdits ECTS

       

      + Vídeos

      Imatge de la portada del video;Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
      Imatge de la portada del video;Video aéreo de la ETSE-UV
      Imatge de la portada del video;Més de 500 alumnes de secundària han omplit aquesta setmana els laboratoris de la ETSE

      Escola Tècnica Superior d'Enginyeria

      Vídeo institucional de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria

      Video aéreo de la ETSE-UV

      Breve recorrido por las instalaciones de la Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València, en el campus de Burjassot-Paterna.

      Més de 500 alumnes de secundària han omplit aquesta setmana els laboratoris de la ETSE

      L'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València ha acollit aquesta setmana a més de 500 alumnes que han realitzat pràctiques en els laboratoris del centre. Els treballs, desenvolupats durant tota la setmana, han sigut adaptats al seu nivell educatiu. L'objectiu principal del programa és la col·laboració de... [Llegir més]

       
       
      Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord