Convocatoria Elecciones parciales Junta de Centro

22/05/15

Convocatòria d’eleccions per a cobrir una vacant de representant de PDI amb vinculació permanent a la Junta de Centre

D’acord amb de l’article 5.3 del Reglament de Règim Intern de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria i de l’article 6.2.1 del Reglament Electoral General de la Universitat de València es convoquen les eleccions per a cobrir una vacant de representant del PDI amb vinculació permanent a la Junta de Centre que tindran lloc el dia 18 de juny de 2015.

José Torres - Cátedra Würth

21/05/15

La Universitat i Würth Elektronik creen una càtedra per a promoure les xarxes elèctriques intel·ligents

La Universitat de València i l’empresa Würth Elektronik eiSos han creat una càtedra institucional per a promoure la formació i la investigació en xarxes elèctriques intel·ligents. El conveni de col·laboració d’ambdues institucions ha estat signat pel rector Esteban Morcillo i pels consellers delegats de l’empresa alemanya que fabrica components electrònics i electromecànics per a la indústria electrònica, Oliver Konz i Thomas Schrott.

[Llegir més]

  InformatiCALL

  20/05/15

  Suma't a la iniciativa InformatiCALL!

  El passat dia 17 de maig va tenir lloc el dia mundial d'Internet. Aquesta celebració té com a principal objectiu donar a conèixer als usuaris la infinitat de possibilitats que alberga la xarxa de xarxes. l’ETSE-UV vol sumar-se a la iniciativa que planteja el Col·legi Oficial d'Enginyers en Informàtica de la Comunitat Valenciana a través del Consell General de Col·legis Professionals d'Enginyeria en Informàtica (CCII) cridada InformatiCALL i que va ser presentada en l'I Congrés Europeu d'Enginyeria Informàtica celebrat a Madrid, el 20 d'abril de 2015.

  [Llegir més]

   Rafael Van Gierken

   18/05/15

   Rafael Van Grieken director de l’ANECA, imparteix una conferència en l’ETSE-UV sobre acreditació internacional

   El pròxim dia 25 de maig de 2015, en el Saló de Graus "Joan Pelechano" de l'ETSE-UV, a les 17 hores, el director de l’ANECA, D. Rafael Van Grieken impartirà la conferència “La acreditación internacional de títulos de la Universitat de València en el marco del programa ACREDITA PLUS de ANECA: Sellos EUR-ACE (Ingeniería), EURO-INF (Informática) y EUROBACHELOR (Química)”

   [Llegir més]

    Expociencia 2015

    18/05/15

    L’ETSE-UV col·labora i acull EXPOCIÈNCIA 2015

    Dissabte 30 de maig de 10 a 14 hores es desenvolupa EXPOCIÈNCIA, un conjunt d'activitats organitzades per la Universitat i per les empreses instal·lades en el PCUV, Parc Científic de la Universitat de València, per a obrir i mostrar la investigació en ciència i tecnologia a públic de totes les edats, fins i tot als més menuts, en un format lúdic d'aprenentatge.

    [Llegir més]

     Seminario E4TSE

     18/05/15

     Seminari E4ETSE

     El divendres 5 de juny de 10h a 12h en l'AULA 3.1 i dins de les jornades d'intercanvi d'experiències d'innovació docent en l’ETSE-UV (E4TSE) tindran lloc dos seminaris de 45 minuts de durada amb una pausa cafè de mitja hora entre ells.

     [Llegir més]

      Two Weeks

      15/05/15

      Presentació Programa Two Weeks per a alumnes d'Enginyeries i Màster. Publicació de les bases reguladores de l'ajuda econòmica de l’ETSE-UV

      Para els qui contempleu desenvolupar una activitat professional futura en l'àmbit internacional, us recordem el Programa innovador organitzat des de la Universitat Politècnica de València i la Universitat de València (VLC-Campus) i recolzat des de l’ETSE-UV denominat Two Weeks (www.twoweeks.es).

      [Llegir més]

       maig
       25 - 31

       Agenda setmanal

       + esdeveniments

       Enquesta de satisfacció de titulats/des

       Egressats/des de títols de grau o de màster oficial disposen de qüestionaris per mostrar en quina mesura estan satisfets/es amb la titulació cursada.

        

       Premis Xavier Gómez i Font a la qualitat lingüística

       Premis Xavier Gómez i Font a la qualitat lingüística dels treballs de fi de grau i de màster en valencià i en anglès

        

       Preinscripció als 108 màsters oficials

       La Universitat de València obri el termini de preinscripció per als màsters oficials del curs 2015-2016.

        

       Procediment RH2 per a graus i màsters

       Del 28 d'abril al 31 de maig està actiu en la plataforma del SGIC el procediment d'anàlisi de la captació i selecció del PDI (RH2).

        

       Programa de formació d'editors de webs corporatives UV

       Està adreçat a PDI i PAS amb relació contractual activa amb la UV.

        

       Conferència de Rafael Van Grieken, director de l’ANECA

       El director de l’ANECA, D. Rafael Van Grieken imparteix la conferència “La acreditación internacional de títulos de la Universitat de València en el marco del programa ACREDITA PLUS de ANECA: Sellos EUR-ACE (Ingeniería), EURO-INF (Informática) y EUROBACHELOR (Química)”

        

       + Vídeos

       Imatge de la portada del video;Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
       Imatge de la portada del video;Video aéreo de la ETSE-UV
       Imatge de la portada del video;Més de 500 alumnes de secundària han omplit aquesta setmana els laboratoris de la ETSE

       Escola Tècnica Superior d'Enginyeria

       Vídeo institucional de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria

       Video aéreo de la ETSE-UV

       Breve recorrido por las instalaciones de la Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València, en el campus de Burjassot-Paterna.

       Més de 500 alumnes de secundària han omplit aquesta setmana els laboratoris de la ETSE

       L'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València ha acollit aquesta setmana a més de 500 alumnes que han realitzat pràctiques en els laboratoris del centre. Els treballs, desenvolupats durant tota la setmana, han sigut adaptats al seu nivell educatiu. L'objectiu principal del programa és la col·laboració de... [Llegir més]

        
        
       Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord