18/09/14

Resultats Preinscripció Fasee II Màsters 2014-2015

A partir del 18 de setembre es poden consultar els resultats de la segona fase de preinscripció en màsters per al curs 2014-2015. Els i les interessats/des han d’accedir a través de “el meu lloc personal” a la seu electrònica de la Universitat de València.

17/09/14

Sessió informativa a l’ETSE-UV del programa mentores

La Sessió informativa tindrà lloc el pròxim 22 de setembre a les 9.30 hores en la sala de juntes de l’ETSE 0.2.4 (2ª planta) on es donarà a conèixer la tercera edició del Programa Mentors per a Emprenedors Universitaris, dirigit a empreses junior i emprenedors que vagen a engegar un projecte empresarial, que organitzarà de febrer a juliol de 2015 la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València. Per a assistir es requereix inscripció prèvia en:

15/09/14

Curs d’Anglès Aplicat a l'Enginyeria

Com a part de l'oferta formativa per als graus d'enginyeria, t'informem de que el pròxim dimecres 17 s’obri la matrícula del curs “Anglès Aplicat a l'Enginyeria” que s'impartirà els dilluns d’octubre, novembre i desembre de 16 a 19 hores a l’aula 4.1.4 de l’ETSE-UV.

15/09/14

Curs destinat a estudiants de Pràctiques Externes

El pròxim 25 de setembre a les 12:30 en el saló de graus Joan Pelechano es realitzarà la presentació de curs COMPETÈNCIES PER A UNA MILLOR INSERCIÓ LABORAL dirigit a tots els estudiants que realitzen les seues pràctiques curriculars en l’ETSE-UV en el present curs acadèmic per a donar compliment a les instruccions de les respectives guies docents que preveuen l'assistència i participació en activitats complementàries (seminaris, cursos…) com a part de la càrrega de treball de l'estudiant en l'assignatura de Pràctiques Externes, amb una repercussió en la nota final de fins a un 10%.

[Llegir més]

  04/09/14

  Curs Internacional setmana 8-12 de Setembre organitzat per l'Agència Espacial Europea i la Universitat de València

  La setmana del 8-12 de setembre, l’ETSE-UV acull la cinquena edició del curs internacional de teledetecció “5th ESA Advanced Training Course on Land Remote Sensing”, organitzat per l'Agència Espacial Europea (ESA) i la Universitat de València. El curs serà inaugurat pel Rector Esteban Morcillo i pel delegat espanyol d'Observació de la Terra en l’ESA, Emilio Vez.

  [Llegir més]

   31/07/14

   Llistat d'admissió al Curs d'Adaptació a Grau (Grau en Enginyeria Electrònica de Telecomunicació)

   26/07/14

   L’ETSE-UV entra a la Xarxa Internacional d'Escoles Creatives (RIEC)

   L’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València ETSE-UV ha entrat a formar part de la Xarxa Internacional d'Escoles Creatives (RIEC) arran del treball desenvolupat dins del projecte del Robot-Pintor.

   [Llegir més]

     
    Set
    19

    Agenda UV

    + esdeveniments

    Anglès aplicat a l'Enginyeria

    Oberta la matrícula del curs de l'Espai de Formació La Nau dels Estudiants

     

    Descomptes transport MetroValencia - UV

    Si ets estudiant o treballador/a, ara tens l’oportunitat d’aprofitar els avantatges de l’Acord de Col·laboració entre la Universitat de València i MetroValencia

     

    Participa en Green Idea UV i guanya 600€

    La Universitat de València busca idees, projectes i accions innovadores que puguen servir per a millorar la gestió sostenible dels seus campus universitaris

     

    Preinscripció Doctorats

    Termini obert per a la preinscripció als programes de Doctorat de la Universitat de València

     

    Incentius per a l'elaboració en valencià de materials docents, tesis i articles

    Ajuts per a l'elaboració en valencià de materials docents, tesis doctorals i articles d’investigació o divulgació, per al personal, becaris d’investigació UV.

     

    + Vídeos

    Imatge de la portada del video;Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
    Imatge de la portada del video;Video aéreo de la ETSE-UV
    Imatge de la portada del video;Més de 500 alumnes de secundària han omplit aquesta setmana els laboratoris de la ETSE

    Escola Tècnica Superior d'Enginyeria

    Vídeo institucional de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria

    Video aéreo de la ETSE-UV

    Breve recorrido por las instalaciones de la Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València, en el campus de Burjassot-Paterna.

    Més de 500 alumnes de secundària han omplit aquesta setmana els laboratoris de la ETSE

    L'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València ha acollit aquesta setmana a més de 500 alumnes que han realitzat pràctiques en els laboratoris del centre. Els treballs, desenvolupats durant tota la setmana, han sigut adaptats al seu nivell educatiu. L'objectiu principal del programa és la col·laboració de... [Llegir més]