Logo UVGrau en Enginyeria MultimèdiaEscola Tècnica Superior d'Enginyeria(ETSE) Logo del portal

Les enginyeries de l’ETSE-UV estan acreditades amb els segells internacionals de qualitat EUROINF i EURACE

Tots els graus d'enginyeria impartits per l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE-UV) de la Universitat de València estan acreditats internacionalment amb els segells corresponents: els graus en Enginyeria Telemàtica, Enginyeria Electrònica Industrial, Enginyeria Electrònica de Telecomunicació i Enginyeria Química compten amb la certificació EUR-ACE®; i els graus en Enginyeria Informàtica i en Enginyeria Multimèdia estan acreditats amb el segell EURO-INF.

Estos segells reconeixen internacionalment la qualitat dels nostres graus en l'àmbit acadèmic i professional garantint que les enginyeries de la Universitat de València complixen els més alts estàndards europeus i internacionals. Els segells internacionals de qualitat (SIC) suposen un al·licient més per al nostre estudiantat, aporten valor al seu currículum i faciliten la mobilitat acadèmica i professional.

Les certificacions EUR-ACE® i Euro-Inf són atorgades per ENAEE (European Network for the Accreditation of Engineering Education) i EQANIE (European Quality Assurance Network for Informatics Education), respectivament, i són gestionades a Espanya per l'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA), l'Institut de l'Enginyeria d'Espanya (IIE), el Consell general de Col·legis d'Enginyeria en Informàtica (CCII) i el Consell General de Col·legis Oficials d'Enginyeria Tècnica en Informàtica (CONCITE).

L'obtenció dels segells internacionals de qualitat ha sigut resultat del treball conjunt desenvolupat des de l’ETSE-UV, que ha comptat amb la implicació de tot el professorat, el Vicerectorat d'Estudis i la Unitat de Qualitat de la Universitat de València. En el cas del grau en Enginyeria Telemàtica, el certificat ha sigut renovat i estarà vigent fins a juliol de 2028, mentres que la resta de les enginyeries compten amb certificat internacional fins a 2025, quan caldrà procedir a la revisió i a la renovació de l'acreditació.