Logo UVGrau en Enginyeria MultimèdiaEscola Tècnica Superior d'Enginyeria(ETSE) Logo del portal

Raons per a cursar aquest grau

Des de fa alguns anys les empreses del sector audiovisual i de les tecnologies de la informació vénen demandant professionals amb coneixements tècnics molt especialitzats però que alhora siguen capaços de comunicar continguts amb creativitat i treballar en equips multidisciplinaris. Estàs cercant una especialitat que agrupe el més tècnic amb la capacitat de desenvolupar continguts de qualitat i que satisfaça les teues expectatives professionals? El Grau en Enginyeria Multimèdia és la teua millor opció!

L'ETSE-UV imparteix des del curs 2010-2011 aquest grau que es caracteritza principalment per abastar matèries purament tècniques i altres més creatives que s'enfoquen al món de la comunicació i a la gestió de projectes audiovisuals. Ens interessa que una vegada hages finalitzat els teus estudis de grau en Enginyeria Multimèdia et convertisques en un perfecte coordinador tècnic de projectes de sectors tan amplis com la televisió interactiva, els videojocs, els sistemes Web, la multimèdia mòbil o els sistemes de realitat virtual, entre molts altres.

Si ets creatiu, somiador, amb iniciativa i t'agrada la tecnologia, ho tens tot per a cursar aquest grau en l'ETSE-UV! Amb l'objectiu que l'alumne acabe el grau i s'especialitze en el que més li agrade, els tres primers anys s'imparteixen matèries de caràcter obligatori, mentre que en l'últim any l'alumne pot anar configurant el perfil que més li atraga a través de les assignatures optatives que oferim en diferents titulacions de l'escola. Tens l'oportunitat de formar-te en el que més et agrade!