Alumni UVFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Gaudeix de nombrosos avantatges per formar part del Club Gastronòmic Alumni UV

 

El col·lectiu Alumni de la Universitat de València i Valencia Club Cocina volen crear per als Alumni un lloc de trobada gastronòmic, en el que poder endinsar-se en l’apassionant món de la cuina, compartir receptes, trucs, realitzar consultes i, en definitiva, compartir experiències culinàries.

Guiats pels experts cuiners de la reconeguda empresa valenciana Valencia Club Cocina (VCC), us proposem uns tallers de cuina personalitzats i a un preu especial per als membres del col·lectiu i els seus acompanyants, seguint la proposta de VCC. Cuina de temporada, tast d´aliments i begudes per aprendre a conèixer els nostres sentits i afinar el nostre gust provant excel·lents productes del nostre entorn i tallers a proposta vostra, segons les inquietuds més sol·licitades.

Tot això, dirigit sempre pels xefs professionals de VCC o professionals del món de l’hostaleria i l’alimentació que anirem convidant.

Què és Valencia Club Cocina?

Valencia Club Cocina és un nou i atractiu espai gastronòmic al teu abast, per gaudir de les experiències gastronòmiques i la seua degustació. A VCC disposen de reconeguts xefs i professionals de la gastronomia a disposició de les necessitats dels seus clients.

Realitzen qualsevol tipus d’experiències gastronòmiques, activitats de team building, cursos de cuina, tallers outdoor, showcooking, esdeveniments culinaris, tasts, trobades gastronòmiques, etc. 

Tot això amb la màxima qualitat i exclusivitat.

Avís legal: Valencia Club Cocina Sana, s.l. amb CIF B-98022544  amb domicili en Plaça San Felip Neri, 6 baix 46021 València i inscrita en el Registre Mercantil de València Tomo 8877 Llibre 6157 foli 70 full V-128471 Inscripció 2 a 8 de febrer 2012