Alumni UVFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Les propostes gastronòmiques 2016-2017 són:

  • 19/10/2016 Cuina de temporada: setes i carabassa
  • 16/11/2016 Plats populars regionals 
  • 14/12/2016 Cuina de Nadal
  • 11/01/2017 Cuina Internacional. Cuina mexicana
  • 08/02/2017 Sessió lliure a escollir entre els participants 
  • 08/03/2017 Salicultura. Encurtidos, salazones, marinados
  • 05/04/2017 Cuina Internacional. Cuina italiana
  • 03/05/2017 Cuina Mediterrànea. Dieta saludable
  • 07/06/2017 Pinxos d´autor

Com?

Per ser membre del col·lectiu AlumniUV, VCC ha creat un preu especial reduït per formar part del Club Gastronòmic Alumni.

El curs complet serà de 9 sessions i tindrà un cost de 247,50 € en una sola quota que se abonarà a l´inici del curs al mes d´octubre. També podreu assistir a sessions soltes amb un petit increment en el preu.

En totes les sessions pràctiques, es farà una degustació del que s’ha cuinat.

Quan?

Les sessions tindran lloc una vegada el mes, els dimecres per la vesprada. Les dades son: 19 octubre, 16 novembre, 14 desembre, 11 gener, 8 febrer, 8 març, 5 abril, 3 maig i 7 juny.

Quant?

  • 27,50 €/persona (AlumniUV)
  • 37,50 €/persona (acompanyant)
  • 40,00 €/sessions soltes (AlumniUV)
  • 50,00 €/sessions soltes (acompanyant)

Coneix els professionals de Valencia Club Cocina i els col·laboradors proposats:

  • Xef Gregorio Arránz, Valencia Club Cocina
  • Xef Yeray Forés, Valencia Club Cocina
  • Xef Vanesa Bustos, Valencia Club Cocina