Fundació GeneralUniversitat de ValènciaÀrea d'Activitats Musicals Logo del portal

Normativa

  • Poden proposar cursos qualsevol persona o persones que acredite la seua qualificació professional per impartir els coneixements específics del curs proposat.
  • Les propostes s’hauran de presentar mitjançant la plantilla adjunta al mail pam@uv.es. Els terminis de presentació de les propostes,en les quals cal incloure tota la documentació requerida, per a cadascun dels semestres són els següents:

Propostes de cursos per al primer semestre de l'any (de l'1 de gener fins al 30 de juny)

El termini de presentació finalitza el 2 de novembre de l'any anterior a la data solicitada de realització del curs. Per exemple, si es vol presentar una proposta de curs per al mes de febrer de 2023, la proposta s'ha d'enviar abans del dia 2 de novembre de 2022.

Notificació de la resolució del curs abans del 15 de desembre, de l'any anterior a la data solitcitada de realització del curs.

 

Propostes de cursos per al segon semestre de l'any (de l'1 de juliol al 31 de desembre):

El termini de presentació finalitza el 2 de maig de l'any de realització del curs. Per exemple, si es vol presentar un curs per al mes de setembre de 2022, s'haurà de fer abans del dia 02 de maig de 2022.

Notificació resolució abans del 15 de juny de l'any de realització del curs

A totes les persones se’ls enviarà per correu notificació de la resolució del comitè d’avaluació per a la seua proposta abans del 15 de juny o 15 de desembre respectivament

  • No seran admesos cursos amb una durada que no siga múltiple de 10 hores lectives. 
  • Tots els cursos són de caràcter presencial. No es contempla cap possibilitat d´avaluació, l´únic requisit per a la certificació d´aprofitament del curs serà l´assistència dels alumnes a un mínim del 80 % de l´horari lectiu.
  • Totes les propostes de cursos hauran de presentar adjunta la fitxa proposada, amb tots els apartats degudament emplenants i signada al peu pel director/a professor/a del curs.
  • El director o la directora del curs haurà de ser necessàriament professorat del curs amb impartició d’hores lectives.
  • L'Àrea d’Activitats Musicals es reserva la potestat d’anul·lar qualsevol curs tot just deixe de complir qualsevol de les bases d’aquesta convocatòria.
  • L'Àrea d’Activitats Musicals remetrà a la Comissió Executiva de la Fundació General de la Universitat de València les propostes de cursos que hagen estat informades favorablement per la comissió d’avaluació de l'Àrea d’Activitats Musicals.
  • Per a qualsevol aclariment, consulta i informació, cal adreçar-se a l'Àrea d’Activitats Musicals: C/ Amadeu de Savoia, 4-4a planta, 46010 València, tel.96 398 31 96, fax 96 353 10 77; correu electrònic: pam@uv.es

Descarregar plantilla de proposta de cursos