Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

UVocupació

Què és UVocupació?

UVocupació es un servei de la Universitat de València que té com a objectiu ajudar en la inserció laboral a tots els estudiants i titulats de la UV i millorar les seues possibilitats professionals.

Per aconseguir-ho, UVocupació disposa d´una sèrie de serveis:

- Orientació i Assessorament

- Ocupació i Emprenedoria

- Formació

- Estudis i Anàlisi

Orientació professional

L´objectiu fonamental de UVocupació és facilitar i potenciar la inserció laboral de tots els estudiants i titulats de la Universitat de València.

T'oferim atenció individual o col·lectiva i assessorament sobre eines i tècniques de cerca d'ocupació, situació del mercat laboral, planificació i desenvolupament de la carrera professional.

Posem a la teua disposició un servei d´orientació professional i laboral que et permetrà rebre informació sobre aspectes que s´han mostrat rellevants per a la teua inserció, com ara:

SERVEIS I RECURSOS:

 més, pots triar entre orientació presencial o en linia

 

 

Ocupació i emprenedoria

Ets estudiant? Busques feina?

Inscriu-te en el portal d´ocupació de la Universitat de València a través d’aquest enllaç: www.uv.es/bolsadetrabajo, i tindràs accés a:

  • Ofertes de treball: on les empreses interessades a contractar estudiants o titulats i titulades de la UV publiquen les seues ofertes, que aniràs rebent al teu correu electrònic segons el teu perfil professional.
  • Directori d´Empreses: on més de mil cinc-centes empreses que ofereixen ocupació estan esperant que els envies la teua candidatura.
  • Fòrums d'ocupació: Els Fòrums d’ocupació són esdeveniments anuals que s’organitzen a la Universitat de València amb la finalitat de posar en contacte directe empreses i demandants d’ocupació.
    A més de les visites a estands, en el Fòrum d'Ocupació UV es fan conferències, xarrades i tallers formatius adreçats a la comunitat universitària que serveixen de punt de referència en la cerca activa d’ocupació.

 Ets una empresa? Necessites contractar estudiants o titulats de la UV?

Si ets una empresa i necessites personal, pots inscriure´t com a empresa en el portal d´ocupació de la Universtat de València i publicar-hi les teues ofertes de manera gratuïta.

UVocupació disposa d’una base de dades amb més de 20.000 usuaris i usuàries, permanentment actualitzada, tant estudiants com titulats amb experiència o sense.Així mateix, també pots formar part del directori d'empreses i rebre autocandidatures dels usuaris i les usuàries de UVocupació. A més a través d'aquest portal també et podràs inscriure en els Fòrums d'Ocupació de la Universitat de València.

Accedeix a la nostra pàgina www.uv.es/bolsadetrabajo i registra´t. I si no saps quina titulació sol·licitar, pots contactar amb el personal tècnic de UVocupació que t’assessorà personalitzadament.

+ informació

Formació

Saps quina formació necessites per a millorar la teua inserció laboral? Com pots desenvolupar habilitats que siguen útils en el món laboral? Saps totes les tècniques i eines per a la cerca d'investigació en ocupació? Preparar entrevistes? Elaborar un bon currículum?

L'àrea de Formació d' UVocupació t'ofereix cursos amb crèdits de participació universitària, que et permetran adquirir competències i habilitats que et capaciten per a un lloc de treball, i que que milloraran les teues possibilitats d'inserció laboral.

Inscriu-te en els cursos UVocupació amb crèdits!

A més, consulta els nostres tutorials en el web, que pots trobar en la secció “Aprén i millora la teua ocupabilitat”, i que t'ajudaran a traure el màxim profit a elaborar un bon curriculum vitae i carta de presentació, a preparar una entrevista i a disposar d'unes guies sobre emprenedoria.

+ informació

A més, et suggerim que complementes la teua formació amb altres cursos que ofereix la Universitat de València.

 

Estudis d'inserció laboral de les titulacions de la Universitat de València

Aquesta secció és dedicada a l'anàlisi de les característiques i dels indicadors de la inserció i la situació laboral, l'activitat professional i el desenvolupament de carrera dels titulats i titulades de la UV a través d'investigacions centrades en les diferents titulacions, cicles i àrees de coneixement.

Així, es realitzen investigacions específiques sobre la inserció dels titulats i titulades de grau i postgrau, a més d'estudis sobre aspectes específics de la transició al mercat laboral.

 

Més informació: uvempleo.estudios@uv.es