Universitat de ValènciaFundació Lluís Alcanyís Logo del portal

Amparo Gil-Casas, una mirada sobre la fotofòbia en l'Esclerosi Múltiple

  • 10 d’abril de 2024
Image de la noticia

La professional Òptic-optometrista Amparo Gil-Casas, membre de l'equip de la Clínica Optomètrica de Les Clíniques UV sota la gestió de la Fundació Lluís Alcanyís, ha aconseguit una notable publicació en la prestigiosa revista nacional d'Esclerosi Múltiple.

El seu article, centrat en el tema de la fotofòbia en l'Esclerosi Múltiple, llança llum sobre les complexes i diverses alteracions visuals que experimenten els pacients amb esta malaltia.

La fotofòbia, en particular, es convertix en un símptoma significatiu que afecta la qualitat de vida dels qui patixen esta condició neurològica. Així mateix, la publicació ens indica que les alteracions visuals en l'esclerosi múltiple són variades i freqüents. Alguns pacients experimenten una reducció en la seua agudesa visual, ja siga en visió llunyana o pròxima. Uns altres poden enfrontar-se a la visió doble (diplopia), que pot aparéixer en qualsevol posició de la mirada, i a vegades, només en unes certes situacions. És un panorama complex que mereix ser entés i abordat.

Per això, et convidem que et submergisques en este fascinant article on no sols aprendràs què és la fotofòbia, sinó també les seues causes i consells per a reduir-la en aquells els qui la patix. En la Clínica Optomètrica UV, la dedicació i experiència del nostre equip són un reflex del nostre compromís amb la teua salut visual i benestar. No et perdes esta oportunitat d'aprendre i entendre més sobre este important tema!

Enllaç per a llegir la notícia: ací.