Universitat de ValènciaFundació Lluís Alcanyís Logo del portal

Nou flat panel en la Clínica Podològica

  • 20 de març de 2024
Image de la noticia

Des de la Clínica Podològica de la Universitat de València, gestionada per la Fundació Lluís Alcanyís, ens complau anunciar la incorporació d'una tecnologia d'avantguarda. Amb l'adquisició d'un modern flat panel per a radiografies, hem millorat significativament la precisió i eficiència en el diagnòstic de problemes als peus.

Aquesta innovadora ferramenta ens permet oferir un servici encara més complet i de major qualitat als nostres pacients, els avantatges dels quals són, entre altres:

  • Imatges Digitals d'Alta Resolució: Els flat panels capturen imatges radiogràfiques amb una alta resolució, la qual cosa permet als professionals de la salut visualitzar les estructures anatòmiques amb resolucions més altes i colors més vius, proporcionant una experiència de visualització major.
  • Ràpida Adquisició d'Imatges: Estos panels permeten la captura i visualització d'imatges radiogràfiques en qüestió de segons, la qual cosa reduïx el temps d'exposició del pacient i agilitza el procés de diagnòstic.
  • Menor Dosi de Radiació: En comparació amb les radiografies convencionals, els flat panels requerixen menys dosi de radiació per a obtindre imatges d'alta qualitat, la qual cosa els fa més segurs per als pacients i el personal mèdic.

En la nostra constant cerca per oferir el millor en atenció podològica, hem integrat este nou sistema d'imatges digitals d'alta resolució. Amb ell, no sols optimitzem el diagnòstic, sinó que també garantim la seguretat i comoditat dels nostres pacients. Et convidem que visites la Clínica Podològica de la UV per a descobrir esta tecnologia d'última generació i experimentar els beneficis d'una atenció podològica d'avantguarda.