UV General FoundationUniversity of ValenciaCinema Logo del portal

News list

Search result

 • Festival La Cabina.

  20/02/20

  ‘La Cabina – Festival Internacional de Migmetratges de València’ obri la inscripció per a la seua 13a edició

  El Festival Internacional de Migmetratges de València ‘La Cabina’ inicia la preparació de la seua 13a edició amb l'obertura d'inscripcions per a les seues seccions a competició. Des del 18 de febrer fins al 31 de maig romandrà oberta la convocatòria en lacabina.es per a la recepció de les propostes que donaran lloc a l’edició de 2020.

  [Read more]

 • 27/01/20

  La Nau acull un cicle de cinema mil·lennista xinés organitzat per l’Aula de Cinema de la Universitat

  Divendres, 24 de gener, a les 19 hores, l’Aula de Cinema de la Universitat de València va presentar, amb la col·laboració d’AFIAS (Festival de Cinema i Vídeo d’Àsia de Madrid), la programació especial ‘Millenial China’, conformada per treballs arriscats i innovadors de joves realitzadors xinesos i europeus. L’acte va tenir lloc a la Sala Matilde Salvador del Centre Cultural La Nau. L’entrada va ser lliure fins completar l’aforament de la sala.

  [Read more]

 • 'The Tower'.

  15/01/20

  L’Aula de Cinema de la Universitat de València programa un cicle sobre animació europea

  L’Aula de Cinema de la Universitat de València va presentar el cicle ‘Nova animació europea’, que ofereix una panoràmica sobre les últimes i més destacades produccions europees d’animació. La primera projecció va tenir lloc dimarts, 14 de gener, a les 19 hores, al Col·legi Major Rector Peset, amb entrada lliure fins a completar la capacitat de la sala.

  [Read more]

 • Trofeu de La Cabina 2019, per Sara Sorribes.

  13/11/19

  La Cabina presents at La Nau its 12th edition from 21 to 29 November

  The Centre Cultural La Nau of Universitat de València has held on Wednesday, 13 November, the presentation of 12th edition of La Cabina-International Festival of Medium-length film of València (that will take place from 21-29 November), with the presence of the Vice-principal of Culture and Sports, Antonio Ariño; the Deputy Manager of Audiovisuals and Film of IVC (Valencian Institut of Culture), José Luis Moreno; the councillor of Cultural Action of the Valencian City Council, Maite Ibáñez; the festival director, Sara Mansanet, responsible of the Aula de Cinema of Universitat de València; and Sara Sorribes, glass artisan who has created the trophy of this edition.

  [Read more]

 • Poster detail of 'Sombras eléctricas'

  22/10/19

  The Cinema Club presents Sombras Eléctricas (Electric Shadows) an intercultural proposal between Chinese, Spanish and Chinish filmmakers

  Sombras Eléctricas arrives at La Nau Cultural Centre of the Universitat de València as the I Muestra de Cine Chino Made in Spain (First Chinese Film Festival Made in Spain), a unique intercultural proposal that brings together works by directors of Chinese origin who live or have grown up in Spain and Spanish directors interested in the Asian giant.

  [Read more]

 • 09/07/19

  Films de culte i pel·lícules que compleixen 20 anys en ‘Nits de Cinema al Claustre de la Nau’

  Entre el 12 i el 21 de juliol, a les 22 hores, l’Aula de Cinema de la Universitat de València reprén un any més la seua activitat estiuenca al Centre Cultural La Nau. Una proposta cultural a l’aire lliure, que combina el caràcter lúdic amb el rigor i la qualitat de la programació, i que s’ha consolidat ja com una cita ineludible per als diletants del seté art. Com en anteriors edicions, la programació inclou dos cicles a La Nau de la Universitat de València. Totes les projeccions són d’entrada lliure i en versió original subtitulades en castellà.

  [Read more]

 • Fragment de la portada del Resum Executiu 2018 de la Fundació General de la Universitat de València.

  27/06/19

  La Fundació General de la Universitat de València publica el Resum Executiu del 2018 amb prop de 700 activitats

  La Fundació General de la Universitat de València ha publicat la memòria del 2018, un resum de lectura àgil i accessible de l’Informe Anual que va presentar el passat mes d’abril. En format paper i electrònic, la memòria està a l’abast del públic a través del web www.fundaciouv.es, donant resposta així als principis de transparència i bon govern de la institució.

  [Read more]

 • 26/06/19

  L’Aula de Cinema de la Universitat presenta un documental sobre les dones de la Generació del 27 al Rector Peset

  L’Aula de Cinema de la Universitat de València va presentar aquest dimarts, dia 25 de juny, a les 19 hores, al Col·legi Major Rector Peset, l’estrena del documental Las simsombrero II. Ocultas y impecables, sobre les dones de la Generació del 27 que no es van exiliar. L’acte va comptar amb Tània Balló i Manuel Jiménez Núñez, que han dirigit el documental i que van estar acompanyats de Cristina García, directora de l’Aula de Literatura de la Universitat de València.

  [Read more]

 • 05/06/19

  L’Aula de Cinema de la Universitat commemora els 20 anys de ‘París-Tombuctú’ en la Nau

  El director i guionista Jaime Chávarri, la directora de producció Sol Carnicero, i el guionista i director Rafael Maluenda van estar al Centre Cultural de La Nau, dimarts 4 de juny, a les 19 hores, amb motiu del 20 aniversari de ‘París-Tombuctú’, la darrera pel·lícula de José Luis García Berlanga (1921-2010). La trobada va estar organitzada per l’Aula de Cinema de la Universitat de València i va tenir lloc a l’Aula Magna.

  [Read more]

 • Paquita Sanchis en una imatge dels anys 20.

  17/01/19

  La Nau acull la primera presentació pública del documental sobre la mestra republicana Paquita Sanchis

  La Nau va acullir dimecres 16 de gener la projecció del documental ‘En el yunque de la desgracia. Paquita Sanchis. Maestra, librepensadora, republicana y naturista’, organitzada pels creadors i creadores del documental, UGT País Valencià i la Federació d’Empleades i Empleats dels Serveis Públics d’UGT País Valencià. Hi intervingueren el director i productor del documental, Alberto Herrero Salvador, el coguionista del documental, Rubén Ballestar, i el professor de Secundària i escriptor José Manuel López Blay.

  [Read more]

 
 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy