Logo UVGrau en Ciència de DadesEscola Tècnica Superior d'Enginyeria(ETSE) Logo del portal

.

Formació en camps capdavanters

Programació, machine learning, intel·ligència artificial, deep learning, anàlisi de xarxes socials

.

Grups reduïts amb continguts aplicats

Alta formació pràctica - Realització de pràctiques en empresa

.

Converteix-te en un professional del Big Data - Alta demanda laboral

Aplicacions en salut, economia, finances, ciberseguretat...

.

Docència multidisciplinària impartida per especialistes de la UV

Enginyeria, Matemàtiques, Economia, Dret, Medicina, Biologia...

.

Vicente Castelló Ferrer: “Quan vaig veure que la UV oferia el grau no vaig dubtar. Em vaig matricular i estic encantat

Vicente Castelló | 20 de de juny de 2019

Vicente Castelló Ferrer té formació universitària en humanitats i se dedica a la consultoria de negoci basada en l’anàlisi de dades. “M'he adonat que el que hui és avantguarda i especialització en el meu treball, demà serà l'habitual. I l'única manera de continuar sent competitiu és, d'una banda, cimentant tot el coneixement adquirit a través de l'experiència professional i, per l'altre, adquirint coneixements nous difícils d'obtenir amb la pràctica professional”, reflexiona Vicente.

“Quan vaig veure que la UV oferia el grau no vaig dubtar. Em vaig matricular i, sincerament, estic encantat amb la decisió”, continua, “les instal·lacions de l’ETSE són magnífiques. Classes àmplies i confortables amb laboratoris ben equipats, i una biblioteca molt, molt còmoda. Es nota que la UV ha avançat de d'acord amb la societat, i no només amb la qualitat de les instal·lacions”.

“El que més m'ha agradat ha sigut fer els laboratoris en anglès i la qualitat dels materials dels laboratoris; molts dels meus companys acabaran desenvolupant la seua carrera professional a l'estranger, per la qual cosa, disposar d'una formació de qualitat en anglès incrementa de manera considerable les seves opcions per a això” opina Vicente que també destaca la importància de cursos com els de 'Datacamp' “on poder practicar les assignatures de programació i bases de dades”.