University of Valencia logo Logo Innocampus Logo del portal

Oberta la convocatòria 2022 per al premi InnoCampus Explora a la multidisciplinarietat en el TFG

  • June 1st, 2022
Premi

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al 30 de setembre de 2022. Aquest premi reconeixerà als millors treballs fi de grau que destaquen per la seua qualitat, atenent el seu caràcter multidisciplinari.

El grup InnoCampus Explora, xarxa col·laborativa d'activitats multidisciplinàries del Campus de Burjassot-Paterna de la Universitat de València, convoca una nova edició del Premi INNOCAMPUS EXPLORA a la multidisciplinarietat en el Treball Final de Grau.

Aquest guardó té com a objectiu principal reconéixer i difondre els resultats dels treballs final de grau que tenen un caràcter multidisciplinari. Podran optar al premi totes les persones que siguen o hagen sigut estudiants del Campus de Burjassot-Paterna de la Universitat de València, en qualsevol dels graus oferits, i que hagen presentat un TFG en les convocatòries 19/20, 20/21 i 21/22.

Aquest premi està finançat íntegrament pel projecte d'innovació docent InnoCampus Explora. S'atorgaran 5 premis en funció de la puntuació obtinguda en la valoració del treball.

HISTÒRIC

Guanyadors del premis en edicions anteriors