
L'equip INNOCAMPUS organitza la taula redona "Cervesa i Ciència" el 22 de març a les 12h en la Sala Darwin. S'analitzarà la interdisciplinarietat científica darrere de la cervesa i la pràctica empresarial de producció i comercialització. La taula redona s'acompanya d'un tast de cerveses valencianes i maridatge a càrrec dels alumnes de Ciències Gastronòmiques.
El tast de cerveses es fa amb la col.laboració de les següents cerveseries valencianes: Altura de Vuelos, La Socarrada, Tyris, Alegría i Valentivm.
IMPRESCINDIBLE CARNET UV. aforament limitat, entrada gratuïta.
Més info açí i en xarxes socials:
INNOCAMPUS EXPLORA organitza la taula rodona "Cervesa i ciència" el 22 de març a les 12h en la Sala Darwin. Es imprescindible el carnet UV per accedir a la sala. Entrada gratuïta. L'aforament està limitat a la capacitat de la Sala Darwin.
La taula redona s'acompanya d'un tast de cerveses valencianes i maridatge a càrrec dels alumnes de Ciències Gastronòmiques.
El tast de cerveses es fa amb la col.laboració de les següents cerveseries valencianes: Altura de Vuelo, Cerveza Artesanal Tyris, La Socarrada Cervesa Artesanal, Cervezas Alegría i Valentivm Cerveza Artesana.
Programa:
- 12:00h
- Presentació projecte INNOCAMPUS i introducció (Javier Pereda)
- Enginyeria Química - Producció i fabricació de cervesa (Amparo Chafer)
- Física - Física de la cervesa (Roberto Pedrós)
- Química - Control de qualitat del producte final (Salvador Garrigues)
- Farmàcia - Efectes neurobiològics de l'alcohol (Lucía Hipólito)
- Matemàtiques - Consum de cervesa (Francisco Santonja)
- 13:00h
Pràctica empresarial i comercialització. Representats de les cerveseries valencianes artesanals Altura de Vuelo, Cerveza Artesanal Tyris, La Socarrada Cervesa Artesanal, Cervezas Alegría i Valentivm Cerveza Artesana parlen de la seua experiència pràctica de producció i comercialització.
- Cervezas Alegría: microbiologia i cervesa.
- Tyris: projecte empresarial
- La Socarrada: marketing
- Fernández Pons (altura de vuelo): elaboració de cervesa.
- Valentivm: tipus de cervesa
- 13:45h
Explicació del tast i maridatge (Gregorio Arranz).
Han dissenyat el maridatge:
-
Gregorio Arranz
-
Rafael Fernandez Mora
-
Juan Castaño
Els plats a presentar són:
-
Crispetes de sabors, proposta a base de crispetes amb sabor a pesto, marisc i bolets
-
Blanquet roll, amb bromera de mahonesa i mostassa, acabat amb aire de cervesa negra i mel
-
Remojón, plat típic de Granada, Còrdova i Jaén
- 14:00h
Tast i maridatge en el hall de la Facultat de Farmàcia. Es fa el tast en tiquets que prèviament s'han repartit entre els assistents a la taula rodona.
Vídeo promocional: