University of Valencia logo Logo Chair for International Finance UV - Banco Santander Logo del portal

31 vídeos presentats en la I Edició del Concurs "Cultura Financera” de la Facultat d’Economia

  • June 8th, 2021
cultura financiera

El passat 30 de maig va concloure el termini per a la presentació de vídeos I Concurs "Cultura Financera" que organitza la Comissió de Cooperació amb Secundària de la Facultat d´Economia i la Càtedra de Finances Internacionals - Banco Santander de la Universitat de València.

Aquesta primera convocatòria ha sigut tot un èxit. S'han presentat un total de 31 vídeos: 7 en la categoria d'alumnes de Batxillerat i 24 en la d'alumnes d'ESO. Tots ells estan disponibles en:

https://go.uv.es/secfde/CulturaFinanciera

L'objecte d'aquest concurs és fomentar i estimular la cultura financera entre els joves, així com el treball en equip. Per a això, premia la iniciativa i creativitat dels estudiants que estan cursant algun dels dos últims cursos de l'Educació Secundària Obligatòria (ESO) o algun dels dos cursos de batxillerat en la Comunitat Valenciana.

Per a participar en el concurs calia elaborar un vídeo de màxim 4 minuts en el qual s'abordara de manera didàctica i amb un llenguatge assequible cap dels temes plantejats en les seues bases i que estaven relacionats amb temes financers.

Durant el mes de juny, el jurat valorarà les propostes rebudes, seleccionant els vídeos guanyadors: dos en la categoria de Batxiller i 2 en la categoria d'ESO.
Les propostes guanyadores seran projectades el dia en què la Facultat d’Economia celebre el “Dia Mundial de l'Estalvi”, procedint al lliurament de premis.

Tant des de la Comissió de Secundària, com des de la Càtedra de Finances Internacionals - Banco Santander de la Universitat de València, volem agrair als centres de secundària la gran resposta rebuda a aquesta iniciativa.