institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La OPEX promou i participa en el desenvolupament d'un programa de recolzament a les activitats de les càtedres universitàries. La nostra oficina ofereix, entre uns altres, els següents serveis:
reuniones técnicas de coordinación: icono apretón de manos

Reunions tècniques de coordinació

És possible programar reunions tècniques de coordinació entre les persones responsables de les càtedres i el personal de la nostra oficina, per a donar a conèixer els diferents serveis de suport, facilitar el seu accés i optimitzar-los amb caràcter personalitzat.

Difusió d'activitats

Difusió d'activitats 

La OPEX ha engegat un procediment per a facilitar la difusió institucional i l'arxiu de totes les notícies que generen les activitats de les càtedres i que es reben a través del següent formulari l'enllaç disponible en web d'UVCàtedres.

RRSS

Xarxes Socials

També proporcionem suport per a la difusió de les activitats de les càtedres a través de les xarxes socials del programa UVCÀTEDRES.

Eines de treball

Eines de treball

Existeix un servei de suport a la creació d'eines tecnològiques indispensables: correu corporatiu, disc dur online, etc.

Microsites per a cadascuna de les càtedres

Microsites per a cadascuna de les càtedres

Oferim un servei per a la creació d'un microsite personalitzat vinculat a la web institucional del programa UVCàtedres on trobar la informació pràctica i rellevant de la càtedra.

tramitació de premis i ajudes

Tramitació de premis i ajudes

Col·laborem proporcionant suport tècnic i models que permeten agilitar el llançament de convocatòries institucionals de premis i ajudes de les diferents càtedres.

 

Per a sol·licitar aquests serveis, cal dirigir un correu electrònic a uvcatedres@uv.es