Universitat de Valènciacàtedres institucionals Logo del portal

El Servei de Transferència i Innovació promou i participa en el desenvolupament d'un programa de recolzament a les activitats de les càtedres universitàries. El nostre servei, des de la Unitat de Càtedres ofereix, entre uns altres, els següents serveis:
reuniones técnicas de coordinación

Reunions tècniques de coordinació

És possible programar reunions tècniques de coordinació entre les persones responsables de les càtedres i el personal de la nostra oficina, per a donar a conèixer els diferents serveis de suport, facilitar el seu accés i optimitzar-los amb caràcter personalitzat.

Difusió d'activitats

Difusió d'activitats 

UVcàtedres ha engegat un procediment per a facilitar la difusió institucional i l'arxiu de totes les notícies que generen les activitats de les càtedres i que es reben a través del següent formulari l'enllaç disponible en web d'UVCàtedres.

RRSS

Xarxes Socials

També proporcionem suport per a la difusió de les activitats de les càtedres a través de les xarxes socials del programa UVCÀTEDRES.

Eines de treball

Eines de treball

Existeix un servei de suport a la creació d'eines tecnològiques indispensables: correu corporatiu, disc dur online, etc.

Microsites per a cadascuna de les càtedres

Microsites per a cadascuna de les càtedres

Oferim un servei per a la creació d'un microsite personalitzat vinculat a la web institucional del programa UVCàtedres on trobar la informació pràctica i rellevant de la càtedra.

tramitació de premis i ajudes

Tramitació de premis i ajudes

Col·laborem proporcionant suport tècnic i models que permeten agilitar el llançament de convocatòries institucionals de premis i ajudes de les diferents càtedres.

   

Meet UVCàtedres

MEET UV CÀTEDRES es configura com un canal addicional per a donar a conèixer, de la mà dels seus responsables, els objectius, estratègies i activitats de les càtedres institucionals i d'empresa.

Campus UVCàtedres

CAMPUS UVCàtedres

Aquest programa persegueix proporcionar experiències pràctiques rellevants mitjançant la programació d'un conjunt d'activitats pràctiques i dinàmiques per a contribuir a dinamitzar les iniciatives i la gestió ordinària de les càtedres de la Universitat.

   

Observatori Exellentia Ex Cathedra

Observatori Excellentia Ex Cathedra

L'Observatori pretén afavorir, d'una banda, la identificació de tendències i de pràctiques innovadores desenvolupades per qualsevol càtedra institucional i d'empresa del sistema universitari espanyol (SUE) i, d'altra banda, servir de mitjà per a donar-les a conéixer, promoure la seua discussió i anàlisi i afavorir la seua difusió i transferència.