Universitat de ValènciaOferta Científic Tecnològica AgroalimentacióOferta Científic Tecnològica Agroalimentació Logo del portal

Assessorament sobre nutrició, activitat física i fisioteràpia

Nutrició, activitat física i fisioteràpia aplicades en situacions fisiològiques i patològiques.

Augment i millora de la competitivitat de la Indústria Agroalimentària

Eines per a augmentar la competitivitat de la indústria agroalimentària.

Avaluació de col·leccions dels ceps de B. thuringiensis a fi d'identificar i aïllar nous gens insecticides per a la producció de cultius transgènics.

Col·laboració amb Bayer CropScience en la cerca de noves proteïnes insecticides de Bacillus thuringiensis.

Caracterització de ceps de B. thuringiensis

Anàlisi de control de qualitat de ceps i preparats basats en Bacillus thuringiensis.

Caracterització metabòlica de línies amb guany i pèrdua de funció

El grup del Dr. Fernie col·labora en la caracterització metabòlica de línies amb guany i pèrdua de funció.

Classes de Fisiologia dins del curs preparació per a a l'examen BIR

Classes impartides en el Col·legi Oficial e Biòlegs per a la preparació de l'examen BIR.

Col·laboració amb institució pública

S'inclouen ací diverses col·laboracions amb entitats públiques (especialment Conselleria de Medi Ambient) en el camp de la conservació.

Col·laboració en edició de revistes científiques indexades, en centre de documentació, organització de congressos

Col·laboració en edició de revistes científiques indexades (Scopus, Esci..), en direcció de centre de documentació, organització de congressos, uns altres.

Col·laboració en projectes d'investigació de caràcter interdisciplinari

Col·laboració en projectes d'investigació de caràcter interdisciplinari.

Col·laboració entre centres d'investigació

Participació en projectes d'investigació conjunta.

Contaminació electromagnètica

Origen, riscos, normatives, prevenció.

Conveni institucional de col·laboració
Coordinació i participació en seminaris i direcció de tesi de joves investigadors

Coordinació i participació en seminaris i direcció de tesi de joves investigadors.

Desenvolupament de nous alimentaris d'àmbit local

Desenvolupament de nous ingredients i aliment.

Determinació de la toxicitat crònica d'amoni i nitrit en estadis juvenils de l'anguila (Anguilla anguilla) i la seua influència en la susceptibilitat

Contracte amb l'Ajuntament de València.

Disseny de dispositius de comunicació
Educació alimentària

Educació alimentària en diferents situacions fisiològiques i patològiques.

Estudis culinaris i gastronòmics en cuina tradicional i avançada de la Comunitat Valenciana
Formació de personal especialitzat en el camp del control de plagues i el seu tractament

S'inclouen ací tot tipus de col·laboracions en la formació de personal especialitzat en el camp del control de plagues i el seu tractament.

Genòmica i Proteòmica en Toxicologia

Curs En línia organitzat pel Col·legi de Químics de Sevilla.

Investigació de l'estat de contaminació en ecosistemes aquàtics mitjançant l'ús de biomarcadors

Contracte amb l'empresa RED CONTROL S.L.

Manipuladors d'aliments

Seguretat alimentària.

Mesures de camps electromagnètics
Nutrició esportiva

Nutrició aplicada en l'esport.

Post-graduate Course on Environmental Proteomics

Curs impartit en la Universitat del Algarbe (Portugal).

Producció de proteïnes recombinants en cèl·lules d'insectes

Preparació de baculovirus recombinants per a la producció de proteïnes recombinants en insectes o en cèl·lules d'insectes.

Serveis per al control de cultius, assessorament en control de plagues i medi ambient

Contractes amb empreses en el camp del control de cultius, assessorament en control de plagues i medi ambient.

Teràpia entre fogons

Dietoteràpia culinària i gastronòmica.

Unitat mixta d'endocrinologia, Nutrició i Dietètica clínica
Unió competitiva de proteïnes experimentals enfront de Cry1Ac i Cry1Fa de B. Thuringiensis.

Assajos lligant-receptor entre proteïnes insecticides noves i les ja conegudes Cry1Ac i Cry1Fa per a determinar la seua complementarietat.