Nutrició, activitat física i fisioteràpia aplicades en situacions fisiològiques i patològiques.
Eines per a augmentar la competitivitat de la indústria agroalimentària.
Col·laboració amb Bayer CropScience en la cerca de noves proteïnes insecticides de Bacillus thuringiensis.
Anàlisi de control de qualitat de ceps i preparats basats en Bacillus thuringiensis.
El grup del Dr. Fernie col·labora en la caracterització metabòlica de línies amb guany i pèrdua de funció.
Classes impartides en el Col·legi Oficial e Biòlegs per a la preparació de l'examen BIR.
S'inclouen ací diverses col·laboracions amb entitats públiques (especialment Conselleria de Medi Ambient) en el camp de la conservació.
Col·laboració en edició de revistes científiques indexades (Scopus, Esci..), en direcció de centre de documentació, organització de congressos, uns altres.
Col·laboració en projectes d'investigació de caràcter interdisciplinari.
Participació en projectes d'investigació conjunta.
Origen, riscos, normatives, prevenció.
Coordinació i participació en seminaris i direcció de tesi de joves investigadors.
Desenvolupament de nous ingredients i aliment.
Contracte amb l'Ajuntament de València.
Educació alimentària en diferents situacions fisiològiques i patològiques.
S'inclouen ací tot tipus de col·laboracions en la formació de personal especialitzat en el camp del control de plagues i el seu tractament.
Curs En línia organitzat pel Col·legi de Químics de Sevilla.
Contracte amb l'empresa RED CONTROL S.L.
Seguretat alimentària.
Nutrició aplicada en l'esport.
Curs impartit en la Universitat del Algarbe (Portugal).
Preparació de baculovirus recombinants per a la producció de proteïnes recombinants en insectes o en cèl·lules d'insectes.
Contractes amb empreses en el camp del control de cultius, assessorament en control de plagues i medi ambient.
Dietoteràpia culinària i gastronòmica.
Assajos lligant-receptor entre proteïnes insecticides noves i les ja conegudes Cry1Ac i Cry1Fa per a determinar la seua complementarietat.