Universitat de ValènciaOferta Científic Tecnològica AgroalimentacióOferta Científic Tecnològica Agroalimentació Logo del portal

Determinació del perfil nutricional i d'algunes característiques especials d'un pa específic.

Determinació del perfil nutricional i d'algunes característiques especials d'un pa específic.

Estudi de l'efecte de processament i conservació dels aliments
Estudi de l'efecte dels tractaments tèrmics i no tèrmics (emergents) en la qualitat nutricional dels aliments
Estudi de la vida útil de la pinya envasada

Projecte investigació/EDV PALCKAGI SOLUT, S.L .

Estudi nutricional sobre població dependent no institucionalitzada, l'objectiu de la qual és la millora de l'assistència i el benestar social d'aquest col·le
Projecte d'investigació/Col·legi Helios

Estudi de la idoneïtat de la proposta anual dels menús escolars servits en el menjador escolar.

Projecte d'investigació/Cárnicas Serrano S.L.

Determinació del perfil nutricional d'embotits tradicionals elaborats sense greix d'origen animal. 

Projecte d'investigació/Irco Restauració Colectica S.L.

Estudi de la idoneïtat de la proposta anual dels menús escolars de l'empresa.