Universitat de ValènciaOferta Científic Tecnològica AgroalimentacióOferta Científic Tecnològica Agroalimentació Logo del portal

Avaluació de plans per a per a la Direcció General de Política Comercial
Creació del Centre de Documentació de la Fundació Sabor i Salut

Creació del Centre de Documentació de la Fundació Sabor i Salut.

Curs de Gerents de Centres Comercials

Curs per a formar a gerents en tècniques de màrqueting i investigació de mercats. Organitzat per l'Associació Espanyola de Centres Comercials.

Elaboració d'eines d'autodiagnòstic per a punts de venda multitasca
Elaboració d'una eina d'autodiagnòstic del punt de venda de tèxtil-llar

Elaboració d'una eina d'autodiagnòstic del punt de venda de tèxtil-llar.

Estudi de Millora de la competitivitat

Estudi de Millora de la competitivitat del comerç minorista a la Regió de Múrcia: Implantació d'un sistema de Qualitat.

Estudi del consumidor de productes concrets

Estudi del consumidor de productes cítrics.

Estudi del sector de la flor tallada i la planta ornamental
Estudi del sector espanyol de la distribució ceràmica i materials per a la construcció

Estudi del sector espanyol de la distribució ceràmica i materials per a la construcció.

Estudis de comercialització de productes hortofrutícoles

 Estudi de la situació actual i futura de la comercialització dels productes hortofructícoles de la Comunitat Valenciana.

Informe sobre la distribució de ceràmica i materials de construcció

Informe sobre la distribució de ceràmica i materials de construcció.

Intercanvi d'informació i formació de directius de les principals empreses espanyoles fabricadores i de la distribució comercial. 2012.

Intercanvi d'informació i formació de directius de les principals empreses espanyoles fabricadores i de la distribució comercial. 2012.

Programa d'Estada de Professors Universitaris en Empreses

Estada de la professora Teresa Fayos en l'empresa GH Electrotermia.