UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La Universitat de València presenta el títol d'Expert Universitari Startup Management del programa UVemprén-aprèn en el marc del Campus UVemprén-Santander Universidades

  • 27 d’abril de 2020
Image de la noticia

Aquest títol és producte del programa d'innovació docent UVemprén-aprèn de la Universitat de València, que s'emmarca dins del Campus Emprenedor UVemprén-Santander Universidades.

El mes d'octubre s’iniciarà la primera edició del programa de postgrau "Expert Universitari en Startup Management" (12 crèdits ECTS), un programa avantguardista de suport a emprenedors i projectes empresarials, on s'impulsen les idees de negoci a través de les últimes tendències del management empresarial aplicades a les startups.

Per a accedir a aquest títol d'Expert Universitari serà necessari tindre una idea de negoci, bé siga en una fase incipient o fins i tot empreses ja en funcionament. Al llarg del programa es treballarà al voltant d'aquestes idees de negoci i als seus emprenedors-alumnes, per a ajudar-los de forma molt aplicada a millorar els seus projectes i que el seu pas per les aules supose un avanç de qualitat, dotant-los de les eines i competències més actuals per a crear, llançar i/o impulsar la seua pròpia startup al mercat amb èxit.

Aquest títol està organitzat pel Departament de Direcció d'Empreses “Juan José Renau Piqueras” i dirigit per les professores de la Universitat de València Alicia Mas Tur i Lola Garzón Benítez. Precisament, aquesta última va ser una de les dues beneficiàries de les estades en el Global Innovation Collider del College of Engineering de la University of Califòrnia at Berkeley, dins del programa d'innovació docent UVemprén-aprèn de la Universitat de València, que s'emmarca al Campus Emprenedor UVemprén-Santander Universidades. Els coneixements i l'experiència adquirida en aquest programa s'aplicaran a la gestió docent del títol en Expert Universitari en Startup Management.

El termini de preinscripció estarà obert fins al dia 15 de setembre de 2020, i el curs es desenvoluparà entre octubre de 2020 i gener de 2021. A més, està previst que, entre les iniciatives sorgides del Campus Emprenedor UVemprén-Santander Universidades, es convoquen unes beques (les bases de les quals estan pendents de publicació) per a ajudar a les persones que es matriculen en aquest títol.

Tota la informació es pot consultar en aquest enllaç.