UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Reinventant l'Aula d'Emprenedoria en Economia Social de la Diputació de València i UVemprén

  • 27 de maig de 2020
Image de la noticia

El dimarts 19 de maig de 2020 es va celebrar una reunió per a reformular les activitats de l'Aula d'Emprenedoria en Economia Social, inclosa en el programa UVemprén Aules i finançada per la Diputació de València, amb la finalitat d'adaptar-se a la nova situació.

El canvi va girar en dos sentits:

  • Un canvi de temàtica, ja que ens enfocarem a la resposta de l'Economia social davant la crisi provocada per la covid-19.
  • Un canvi de forma, ja que la majoria de les nostres activitats es produiran de manera online.

Es preveien Jornades, tallers i seminaris que es realitzarien en les diverses comarques del territori, en col·laboració amb els Ajuntaments. No obstant això, aquesta activitat s'ha reformulat cap a Jornades temàtiques a través de Webminars. Així mateix, el Taller “Gestió d'associacions”, dirigit a gerents i membres d'Associacions, que es repetia en 3 localitzacions, es transforma en un curs MOOC d'una duració de 1-2 setmanes. D'aquesta manera, el taller s'allarga ja que s'imparteix més contingut tant teòric com pràctic. Quant als Seminaris formatius “Emprenedoria en cooperativa”, dirigits a estudiants de Batxillerat i FOL, es proposa modificar aquests seminaris amb una combinació de Webinar per a introduir el sector de les cooperatives i MOOC per a compartir material didàctic.

Aquestes noves activitats s'aniran ampliant i modificant perquè l'Aula d'Emprenedoria en Economia Social continue facilitant i fomentant l'emprenedoria social.