UVemprénUniversitat de València Logo del portal

El programa UVemprén Campus ofereix 160 beques de formació en emprenedoria per a estudiants de la Universitat de València

  • 5 de juny de 2020
Image de la noticia

El Vicerrectorat d'Ocupació i Programes Formatius convoca el programa UVemprén Campus, una iniciativa patrocinada per Banco Santander que ofereix més de 160 beques per a formar-se en emprenedoria adreçades a l'estudiantat i alumni de la Universitat de València.

Gràcies al suport de Banco Santander a través de Santander Universidades, UVemprén Campus ha articulat un sistema de beques i ajudes que permetrà accedir, segons les  necessitats de l'estudiantat, als diferents programes de formació adaptats a tots els nivells. Per al nivell inicial es llança el Curs d’Emprenedoria Creativa, dirigit a l'estudiantat de grau, màster o doctorat interessat en adquirir competències i habilitats emprenedores, enfocant l'emprenedoria com un procés creatiu, un instint humà fonamental que tots tenim i que podem desbloquejar. Durant el curs s'aplicaran els conceptes del procés creatiu: observació, prototipat, iteració i gestió del fracàs, amb l'objectiu de apropar-se a la idea de pensar com una startup.

Si vols introduir-te en el món de l'emprenedoria, ja pots sol·licitar una de les 40 beques per a la primera edició d’aquest Curs d’Emprenedoria Creativa, que tindrà lloc el proper 18 de juny de 2020 en horari de 9:30 a 13:30 hores, en la modalitat en línia. Tots els participants rebran un certificat del curs i seran convidats a participar en tots els esdeveniments, cursos i jornades tècniques que organitze UVemprén Club per a dinamitzar els equips de persones emprenedores i els projectes innovadors que es generen al campus. Posteriorment, es celebraran noves edicions d’aquest curs els dies 2 i 14 de juliol en horari de 9:30 a 13:30 hores, i per a cadascun dels quals també es podrá optar a una de les 40 beques.

Pel que fa al nivell intermedi, el programa UVemprén Campus ofereix el Certificat en Tècniques d’Emprenedoria Innovadora, dirigit a l'estudiantat de grau, màster o doctorat interessat en adquirir de forma pràctica algunes de les competències i habilitats necessàries per a desenvolupar un projecte innovador, amb el suport de personal acadèmic i de professionals de reconegut prestigi. Aquest programa comprén quatre mòduls formatius de cinc hores (repartides entre el 6 i el 16 de juliol), sota el punt de vista del aprenentatge i utilitzant la innovació com a vehicle conductor. En cada mòdul es presenta una metodologia innovadora i l'estudiantat resol un repte d'innovació o un cas pràctic vinculat. Per a aquest programa es pot optar a una de les 20 beques que ofereix UVemprén Campus.

Finalment, UVemprén Campus dóna la possibilitat d’accedir a una de les 20 beques de 900 € del nivell expert, que consisteix en un Títol d’Expert Universitari en Startup Management, un programa avantguardista de suport a persones emprenedores i projectes empresarials, on s'impulsen les idees de negoci a través de les últimes tendències del management empresarial aplicades a les startups, i que es desenvoluparà entre octubre de 2020 i gener de 2021. Aquestes beques estan adreçades a persones graduades i estudiantat al qual li quede menys d'un 10% per a obtenir el seu títol de grau, condicionades a l'obtenció del títol en el mateix any acadèmic de les següents branques d'ensenyament: Ciències de la salut, Enginyeria, Arquitectura i Ciències.

Tota la informació sobre el programa UVemprén Campus i els cursos per a diferents nivells es pot trobar en aquest enllaç.